Rematul a urnit greu Piatra din loc

Magazin Salajean 24 ianuarie 2011 0

Rematul a urnit greu Piatra din loc

VCM LPS Piatra Neamt – Remat Zalau 2 – 3 (-21, 25, -19, 26, -9)

VCM LPS Piatra Neamt: Moisa, Tofan, Mihalcea, Stefura, Iosif, Tebies, Gavril – libero. Au mai evoluat: Vitelaru, Cazacu si Matei. Antrenor: Dan Gavril

Remat Zalau: Seiffert, Nagy, Afloarei, Laza, Szabolcs, Geiger, Feher – libero. Au mai evoluat: Pascan, Stoian, Ciupe si Maries. Antrenori: Mircea Dudas (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Primul meci, prima victorie pentru Remat Zalau in Divizia A1 la volei masculin. Succesul a fost obtinut insa abia in tie-break de echipa pregatita de Mircea Dudas si Ovidiu Macarie, iar acest lucru a facut ca liderul Tomis Constanta sa se distanteze la doua puncte de Remat.

In primul set, Rematul a condus aproape de la un capat la altul, iar la final s-a impus la patru puncte (21 – 25). Rematul s-a aflat in avantaj si pe finalul setului doi, avand 17 – 18 si 21 – 22, dupa care nemtenii au restabilit egalitatea la 24. S-a mers in prelungiri, unde Piatra Neamt s-a impus cu 27 – 25. Rematul a trecut din nou in avantaj dupa actul trei, impunandu-se la sase puncte pe final (19 – 25). Gazdele au egalat din nou situatia la seturi, dupa ce s-au impus tot in prelungiri, cu 28 – 26. Tie-break-ul insa a fost dominat de la un capat la altul de Remat, care a condus, pe rand, cu 3 – 7, 5 – 10, 8 – 14, iar in final cu 9 – 15.

Cu toate ca echipa sa s-a impus doar in setul decisiv, antrenorul principal al Rematului, Mircea Dudas s-a declarat multumit de victoria obtinuta, spunand ca nu conteaza faptul ca echipa din Constanta s-a distantat la doua puncte, fiindca totul se va decide in ultima parte a campionatului. Este un rezultat bun, avand in vedere jocul echipei Piatra Neamt, care este o formatie greu de batut pe teren propriu. Am castigat si acest lucru este cel mai important. Dupa parerea mea conteaza mai putin de pe ce loc pleci in play-off. Cel mai mult depinde de forma echipei din ultima parte a campionatului, a fost de parere tehnicianul echipei Remat.

Pentru Remat urmeaza miercuri meciul de pe teren propriu, de la ora 18:30, cu Unirea Dej, echipa la care s-a transferat salajeanul Marius Ciortea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »