Rematul a trecut la pas de Galati

Magazin Salajean 16 ianuarie 2012 0

Rematul a trecut la pas de GalatiLa fel ca in partida din tur, Zoltan Mozer si compania nu au avut nicio emotie in meciul retur cu CSU Galati.

Campioana Remat Zalau a dispus sambata seara, in Sala Avram Iancu din Zalau, in trei seturi de CSU Galati, formatie aflata pe penultima pozitie in clasament.

Spre surprinderea celor prezenti in sala, cei care au inceput mai bine meciul au fost oaspetii, care au condus la inceputul primului set cu 3 – 1, 4 – 2 si 5 – 4. Rematul insa a intors scorul in favoarea sa pana la primul time-out tehnic, rezultatul fiind 8 – 7. Diferenta a fost de trei puncte la al doilea, 16 – 13, iar la 18 – 13, antrenorul Galatiului, Ion Ivanov, a cerut primul time-out tehnic. La 24 – 19 l-a cerut pe al doilea, dar formatia zalauana nu a mai putut fi egalata, castigand setul cu 25 – 20.

Actul secund a fost floare la ureche pentru jucatorii polonezului Sordyl, Rematul castigand setul cu 25 – 15, dupa 8 – 5 si 16 – 10 la cele doua time-out-uri tehnice.

Si ultimul set a fost castigat de Remat tot la 15, diferentele fiind mai mari la ambele time-out-uri tehnice, 8 – 3, respectiv 16 – 9.

Am folosit acest meci ca unul de pregatire pentru meciul de miercuri, cu Euphony Asse Lennik. Au debutat si cei doi greci, ceea ce ne-a interesat practic cel mai mult in acest meci, sa-i vedem pentru prima data intr-un meci oficial. Dupa o zi de pregatire alaturi de noi, eu zic ca s-au descurcat destul de bine. Pana miercuri mai avem antrenamente, dar eu zic ca sunt jucatori valorosi, cu care nu am luat

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »