Rematul a castigat toate cele cinci seturi impotriva Clujului

Magazin Salajean 6 septembrie 2011 0

Rematul a castigat toate cele cinci seturi impotriva Clujului

Remat Zalau a sustinut vineri dupa-amiaza primul joc de verificare din perioada de pregatire, adversara fiind Universitatea Cluj. Partida a avut loc in Sala Sporturilor din Zalau, publicul zalauan avand acces la meci, chiar daca a fost mai mult un joc de antrenament, in care antrenorii campioanei au incercat diferite scheme de joc lucrate la antrenamente. S-au jucat cinci seturi, toate castigate de formatia zalauana, in care Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie i-au folosit pe toti cei opt jucatori pe care i-au avut la dispozitie: Leonardo Ribeiro Nascimento Dos Santos, Joao Carlos Massinatori Dias, Andrei Stoian, Michal Sladecek, Serban Pascan, Nagy Peter, Mihai Ciupe si Mozer Zoltan.

Exceptandu-l pe Andrei Laza, care se pregateste in continuare separat, Remat Zalau va fi din nou in efectiv complet incepand din aceasta dimineata, cand sunt asteptati la antrenamente si cei trei voleibalisti convocati la lotul national in vederea sustinerii dublei manse cu Olanda pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Adrian Feher, Mihai Maries si Razvan Mihalcea sunt cei trei tricolori care vor completa lotul condus de Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie. Nationala masculina de volei a pierdut cu acelasi scor, 3 – 1, ambele partide impotriva olandezilor.

Pentru campioana Romaniei urmeaza la sfarsitul acestei saptamani primul turneu de verificare din aceasta vara, programat la Dej, in perioada 9 – 11 septembrie.

Vor fi prezente sase echipe, impartite in doua grupe. O grupa va fi alcatuita din: Remat Zalau, Steaua Bucuresti si Volei Club Municipal Piatra Neamt, iar in cealalta grupa au fost repartizate: Stiinta Explorari Baia Mare, Unirea Dej si Dinamo Bucuresti.

Avand in vedere ca voleibalistii zalauani participa la acest final de saptamana la turneul de la Dej, meciul cu Dinamo Bucuresti, programat la Zalau pe data de 13 septembrie, a fost anulat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »