Rematul a castigat primele doua meciuri la Cupa Explorari

Magazin Salajean 19 septembrie 2011 0

Rematul a castigat primele doua meciuri la Cupa Explorari

Clasata doar pe pozitia a IV-a la primul turneu de verificare, Cupa Unirea, campioana Romaniei la volei masculin a avut o cu totul alta fata la cel de-al doilea turneu, desfasurat la finalul saptamanii trecute, la Baia Mare. Remat Zalau a castigat primele doua dueluri la Cupa Explorari, pierzand un singur set in cele doua jocuri.

In primul meci, voleibalistii condusi de Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie au dispus cu 3 – 1 de Unirea Dej. Primul set le-a revenit zalauanilor, care s-au impus cu 25 – 18, dupa care dejenii au restabilit egalitatea, castigand actul secund cu 25 – 21. A fost singurul set castigat de acestia, pentru ca Rematul s-a mobilizat foarte bine, iar in setul al III-lea nu le-au mai dat posibilitatea adversarilor sa acumuleze decat 12 puncte, dupa care, in cel de-al IV-lea set s-au impus cu 25 – 20.

In celalalt meci al primei zile, Explorari Baia Mare a trecut cu 3 – 0 de Kalo Meh Kecskemet.

Sambata dupa-amiaza, Rematul s-a duelat cu formatia ungara Kalo Meh Kecskemet, de care a dispus dupa numai trei seturi. Primul set a fost mai disputat, zalauanii castigand cu 25 – 23, dupa care, in urmatoarele doua seturi, ungurii nu au mai putut trece nici macar de pragul de 15, pierzand setul doi la 12, iar ultimul set la 13.

Daca in partida cu Dej cei doi antrenori au introdus in teren formula de baza, alcatuita din Michal Sladecek, Peter Nagy, Joao Dias, Razvan Mihalcea, Mozer Zoltan, Ribeiro Nascimento dos Santos si Adrian Feher – libero, in partida cu Kecskemet au evoluat mai mult rezervele Stoian, Pascan, Maries, Josifov si Ciupe, carora li s-au adaugat Mihalcea si Feher – libero.

Ieri, dupa inchiderea editiei, formatia zalauana a sustinut ultimul meci, impotriva celor de la Stiinta Explorari Baia Mare, un duel intre campioana si vicecampioana en-titre.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »