Rematul începe să arate din nou a campioană

Magazin Salajean 21 martie 2011 0

Rematul începe să arate din nou a campioană

Remat Zalău – Steaua Bucureşti 3 – 0 (14, 15, 15)

Remat Zalău: Geiger, Josifov, Afloarei, Nagy, Stoian, Borota şi Feher – libero. Antrenori: Michael Merten (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Formaţia zălăuană a debutat cu dreptul în play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin, câştigând de o manieră categorică, scor 3 – 0, pe teren propriu, în faţa echipei Steaua Bucureşti.

Chiar dacă nu au trecut decât câteva zile de la instalarea noului antrenor, Michael Merten, în jocul echipei zălăune s-a văzut o schimbare în bine, dar în acelaşi timp, şi o altă atitudine din partea jucătorilor.

Remat Zalău nu i-a dat nicio şansă Stelei în duelul de sâmbătă, conducând pe tot parcursul jocului.

După 8 – 2 şi 16 – 8 la cele două time-out-uri tehnice ale primului set, campioana s-a impus pe final la o diferenţă de 11 puncte (25 – 14).

În celelalte două seturi diferenţa de scor a fost aceeaşi, de zece puncte (25 – 15). La time-out-urile tehnice scorul a fost 8 – 5 şi 16 – 11 în setul doi, respectiv 8 – 6 şi 16 – 11.

La finalul meciului, noul antrenor s-a declarat mulţumit de jocul voleibaliştilor săi, însă a spus că rezultatul de la Zalău este deja istorie, iar atenţia trebuie îndreptată spre partida de la Bucureşti, unde speră să obţină un nou succes. Este primul meu meci în România. Am câştigat şi acest lucru este important pentru noi deoarece este o victorie în play-off. Am avut o o preluare şi un serviciu bun. Acum însă meciul acesta este istorie şi trebuie să privim la partida de la Bucureşti, pentru a ne califica în semifinale. Nu am cunoscut echipa înainte, dar le-am spus jucătorilor că cel mai important este să fim o adevărată echipă, a afirmat Michael Merten.

Campioana va susţine miercuri, la Bucureşti, al doilea meci din prima fază a play-off-ului, în faţa Stelei, urmând ca al treilea joc să se dispute duminică, la Zalău.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »