Remat Zalau si DJST Maramures au stabilit datele partidelor din Liga Campionilor

Magazin Salajean 31 august 2011 0

Remat Zalau si DJST Maramures au stabilit datele partidelor din Liga Campionilor

Avand in vedere ca Sala Sporturilor din Zalau va intra in curand intr-un proces de reabilitare care va dura mai bine de trei luni, conducerea Rematului a fost nevoita sa aleaga o alta locatie, din afara orasului, pentru disputarea meciurilor din Liga Campionilor. Existau doua variante, Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca si Sala Sporturilor Lascar Pana din Baia Mare, iar oficialii campioanei Romaniei au ales a doua locatie.

Conducerea Rematului a stabilit impreuna cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures saptamana trecuta datele de disputare a meciurilor de pe teren propriu, semnand si un contract cu DJST Maramures.

Astfel, primul joc de pe teren propriu, cel cu rusii de la Zenit Kazan, este programat in data de 25 octombrie, de la ora 16:30.

Jocul cu nemtii de la Friedrichshafen va avea loc in 21 decembrie, de la ora 19, iar cel de-al treilea joc de pe teren propriu, cel cu belgienii de la Euphonny Asse-Lennik, este programat anul viitor, in data de 18 ianuarie, de la ora 19.

Campioana Romaniei va debuta in Liga Campionilor pe terenul belgienilor de la Euphonny Asse-Lennik, meciul fiind programat in 18, 19 sau 20 octombrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »