Remat Zalau si-a prezentat noul antrenor

Magazin Salajean 5 ianuarie 2011 0

Remat Zalau si-a prezentat noul antrenor

Clubul Sportiv Remat Zalau si-a prezentat saptamana trecuta, in cadrul conferintei de presa dinaintea penultimului meci din Champions League, noul antrenor principal. Alaturi de tehnicianul Mircea Dudas, la intalnire au mai fost prezenti jucatorii Adrian Feher si Szabolcs Nemeth, team managerul Cristian Ciobanescu, dar si ofiterul de presa, Adela Muresan.

Fostul antrenor al rivalei Tomis Constanta si al Universitatii Cluj, s-a aratat onorat de noua sa functie, spunand ca spera ca la finele acestui sezon sa se bucure impreuna cu jucatorii de medaliile de aur si de titlul de campioana. Sunt onorat ca am fost ales ca antrenor principal si ca acest club, Remat Zalau, a avut incredere in mine. Sunt convins ca putem face o figura buna, insa, pana la urma, totul se reduce la ridicarea nivelului de joc al echipei. Abia apoi vom fi o echipa puternica, greu de batut chiar si de marile puteri din Europa. Sper ca acest campionat sa aduca din nou medaliile de aur pentru Zalau, a afirmat Mircea Dudas. Acesta a recunoscut ca este nevoie de inca un ridicator la echipa, insa a spus ca abia in zilele urmatoare va decide daca este nevoie sa aduca un inlocuitor pentru Marius Ciortea.

Mircea Dudas a condus primul antrenament joia trecuta. Am lucrat mai mult la serviciu si preluare, pentru ca eu cred ca aici au aparut marile probleme ale echipei, a fost de parere noul antrenor al campioanei. Dudas a mai afirmat ca pentru un club cum este Remat Zalau este nevoie de trei persoane pe banca tehnica. Eu cred ca la o echipa de nivelul Zalaului e nevoie de un staf tehnic format din minim trei oameni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »