Remat Zalau participa la cel mai puternic turneu din ultimii cinci ani

Magazin Salajean 23 septembrie 2011 0

Remat Zalau participa la cel mai puternic turneu din ultimii cinci ani

Cu o saptamana inainte de startul noului sezon din Divizia A1 la volei masculin, campioana Romaniei, Remat Zalau, participa la cel mai puternic turneu de verificare din ultimii cinci ani. Exceptandu-l pe Andrei Laza, care va incepe pregatirea alaturi de echipa doar de saptamana viitoare, tot restul lotului va participa la turneul care va incepe azi, la Rzeszow, in Polonia.

Formatia zalauana se afla in Polonia de luni seara, efectuand in aceasta saptamana un stagiu de pregatire care se va incheia cu Memorialul Jan Strzelczyk. La turneu vor mai fi prezente formatiile Tour VB (Franta), Resovia Rzeszov (Polonia) si Hypo Tirol Innsbruck (Austria). Vom vedea, practic, in aceste meciuri nivelul echipei, pentru ca, Remat are ocazia sa intalneasca in Polonia, adversari redutabili. Gruparea Tours din Franta si formatia Hypo Tirol Innsbruck din Austria va participa la competitiile Champions League din acest sezon, iar echipa poloneza, Resovia Rzeszow a terminat campionatul 2010-2011 din Polonia pe locul III si are un buget mai mare decat al celorlalte doua adversare. Pe de alta parte, asteptarile noastre de la aceasta participare sunt mari avand in vedere investitiile facute la club. Pentru jucatorii de la Zalau turneul din Polonia este cel mai important din ultimii cinci ani. Admitem ca va fi greu, pentru ca lotul este in formare; practic, cu exceptia lui Nagy si Feher, titularii sunt jucatori noi. Ne vom forma in final o parere despre lot si pana in luna octombrie, cand avem prima participare in Champions League, este timp pentru ca lotul sa se sudeze, a declarat team-managerul Rematului, Cristian Ciobanescu.

Remat Zalau va sustine primul meci in aceasta dupa-amiaza, de la ora 17, in compania francezilor de la Tour VB, urmand ca maine seara, incepand cu ora 19, sa joace impotriva echipei poloneze Resovia Rzeszov, unde evolueaza si zalauanul Adrian Gontariu.

Ultimul meci pentru campioana Romaniei este programat duminica, de la ora 13, adversara fiind formatia austriaca Hypo Tirol Innsbruck.

Pentru echipa pregatita de Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie este al treilea turneu de verificare, primele doua fiind Cupa Unirea si Cupa Explorari, la finalul carora Rematul a ocupat pozitia a IV-a, respectiv locul I.

Prima etapa din noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin este programata pe data de 1 octombrie, dupa urmatorul program: Dinamo Bucuresti – Universitatea Timisoara, SCMU Craiova – CVM Constanta, Stiinta Explorari Baia Mare – CSM Ecorec Bucuresti, VCM LPS Piatra Neamt – CS Unirea Dej, CSU Galati – Remat Zalau, Universitatea Cluj – Steaua Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »