Remat Zalau isi cauta alt antrenor

Magazin Salajean 19 octombrie 2010 0

Remat Zalau isi cauta alt antrenor

Conducerea campioanei ia masuri dupa ratarea primului obiectiv, tehnicianul Radovan Gacic si falsul Fabio Dalla Pria urmand sa paraseasca Zalaul in urmatoarele zile. Cel mai vehiculat nume pentru postul de antrenor principal este al canadianului Stelio de Rocco, care a pregatit in trecut Tomis Constanta. Oficialii Rematului au purtat si in vara discutii cu acesta, dar atunci nu s-a ajuns la o intelegere.

Chiar daca inca nu a fost anuntat oficial, antrenorul sloven Radovan Gacic se pare nu mai este dorit de conducerea Rematului, decizia ca acesta sa fie demis fiind luata duminica, la scurt timp dupa ratarea primului obiectiv, castigarea Cupei Romaniei. Campioana a sustinut sambata primul meci din cadrul Cupei Romaniei, cand a eliminat Univer-sitatea Cluj, cu scorul de 3 – 0, dupa care a urmat duminica disputa din semifinale, cu Dinamo Bucuresti. Din pacate, evolutia voleibalistilor de la Remat a lasat mult de dorit, in special a falsului Fabio Dalla Pria, care a gresit multe atacuri. Dupa primele doua seturi cainii rosii conduceau cu scorul de 2 – 0 (29 – 31, 26 – 28), dupa care urmat setul castigat de Remat cu scorul de 25 – 23. Desi parea ca si-a revenit, campioana a continuat forma slaba si in setul patru, astfel ca dinamovistii au incheiat meciul dupa ce s-au impus cu scorul de 26 – 24.

Presedintele Rematului, Liviu Ciupe, a precizat ca in aceasta saptamana se vor lua masuri nedorind insa sa dezvaluie deciziile care se vor lua. Nu sunt multumit deloc de jocul echipei, astfel ca, in aceasta saptamana vom lua masurile care se cuvin. Am avut ca prim obiectiv castigarea Cupei Romaniei, pe care l-am ratat. Nu vreau deocamdata sa ma pronunt in ceea ce priveste masurile care se vor lua, pentru ca va trebui sa facem o analiza, a fost afirmatia facuta de presedintele campioanei.

Contactat telefonic, antrenorul sloven nu parea prea afectat de ratarea primului obiectiv, precizand totodata ca nu i s-ar parea normal sa i se ceara demisia. Am jucat bine o parte din meci, dar le-am permis dinamovistilor sa revina in joc. Dupa ce au inceput sa joace foarte bine, a fost greu sa-i mai putem opri. Avantajul lor a fost ca nu au jucat sub presiune ca noi, care am avut stabilit ca obiectiv castigarea cupei. Conducerea clubului nu mi-a cerut demisia. Deocamdata nu voi pleca. Nu inteleg de ce as face-o, ne-a declarat Radovan Gacic.

Se pare ca odata cu despartirea de Gacic, campioana nu va mai conta pe viitor nici pe serviciile falsului Fabio Dalla Pria.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »