Remat Zalau, invinsa in tie-break la Dinamo

Magazin Salajean 1 martie 2010 0

Remat Zalau, invinsa in tie-break la DinamoDinamo Bucuresti – CS Remat Zalau 3 – 2 (20, -23, -23, 24, 8)

Remat Zalau: Lamb, Ciortea, Pereu, Josifov, Afloarei, Mads, Feher – libero. Au mai evoluat: Borota, Pascan, Maries. Antrenoi: Michael Warm (principal), Aurel Vlaicu (secund).

Voleibalistii de la Remat Zalau au fost, sambata, foarte aproape de o victorie importanta in lupta pentru titlu, insa, pe fondul unor neatentii, au cedat inexplicabil pe finalul setului patru, dupa care au pierdut si tie-break-ul. Dinamo si-a adjudecat primul set la o diferenta de cinci puncte, dupa ce pe parcursul setului s-a aflat si Rematul in avantaj.

Zalauanii au revenit foarte bine si au castigat la limita urmatoarele doua seturi, trecand astfel in avantaj. Setul patru a fost la fel de disputat, cu multe rasturnari de scor, dar si cu o greseala inexplicabila din partea libero-ului Adrian Feher, care a cantarit mult la rezultatul final al meciului.

Dupa ce zalauanii au condus cu 14 – 11 si 15 – 12, Dinamo a trecut in avantaj, iar pe final a avut 24 – 23. Rematul a egalat situatia pe tabela, insa au urmat doua puncte castigate de gazde, care au restabilit egalitatea la seturi. Tie-break-ul a fost la discretia echipei Dinamo, care a condus de la un capat la altul, iar la final s-a impus la o diferenta de sapte puncte. In etapa viitoare, programata sambata, Rematul va intalni pe teren propriu Stiinta Explorari Baia Mare, meci pe care zalauanii sunt obligati sa-l castige pentru a intra in play-off.

Rezultatele complete:

SCMU Craiova – Tomis Constanta 1 – 3

Torpi Tg. Mures – U Cluj 3 – 0

CVM Brasov – Dacia Buzau 0 – 3

Dinamo Bucuresti – Remat Zalau 3 – 2

VCM LPS Piatra Neamt – Unirea Dej 2 – 3

Meciul dintre Explorari Baia Mare si Steaua Bucuresti a avut loc ieri, dupa inchiderea editiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »