Remat Zalău încheie sezonul cu două dispute în Cupa României

Medaliată cu bronz la finalul acestei ediţii de campionat, câştigătoarea eventului din sezonul trecut speră să obţină celălalt trofeu, Cupa României. Final-Four-ul competiţiei se desfăşoară vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor din Craiova, cele patru semifinaliste fiind: Tomis Constanţa, Remat Zalău, Dinamo Bucureşti şi Unirea Dej.

„Cel mai mult îmi doresc ca băieţii să aibă o evoluţie bună. Ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă şi, de ce nu, chiar să obţinem trofeul”, ne-a declarat antrenorul Aurel Vlaicu.
Din cele patru semifinaliste, trei au deja asigurată o prezenţă în cupele europene: Tomis Constanţa, Remat Zalău şi Unirea Dej. Dinamo Bucureşti a terminat doar pe şase actuala ediţie de campionat, astfel că va da totul în cupă pentru a salva un sezon din care, la un moment dat îşi propunea eventul.
Tragerea la sorţi va avea loc joi seara, de la ora 19, echipa zălăuană putând întâlni în faza semifinală oricare din celelalte trei echipe.
Prima semifinală este programată vineri, de la ora 16, iar cea de-a doua dispută va avea loc de la ora 18.
Finala Cupei României este programată sâmbătă, de la ora 14 şi va fi transmisă în direct pe postul de televiziune DigiSport.

Leave a Comment