Remat Zalau, din nou in Europa

Magazin Salajean 22 martie 2010 0

Remat Zalau, din nou in Europa

Gruparea de la poalele Mesesului si-a asigurat sambata dupa-amiaza prezenta in play-off si, totodata, intr-o cupa europeana

CS Remat Zalau – Torpi Tg. Mures 3 – 0 (24, 12, 18)

CS Remat Zalau: Ciortea, Lamb, Josifov, Mads, Borota, Ljubicic, Feher – libero. Au mai evoluat: Pascan si Ilies. Antrenori: Michael Warm (principal), Aurel Vlaicu (secund).

CS Remat Zalau va participa la finalul acestui sezon, pentru a doua oara consecutiv, intr-o cupa europeana, indiferent de rezultatele din play-off. In urma victoriei obtinute sambata seara, pe teren propriu, scor 3 – 0 in fata echipei Torpi Targu Mures, Ciortea si compania si-au asigurat prezenta in play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin. Remat a inceput mai slab partida cu targumuresenii, dandu-le acestora sansa sa se afle in avantaj pana spre finalul primului set. Dupa 7 – 8 la primul time-out tehnic, oaspetii s-au distantat la cinci puncte (9 – 14), scor la care antrenorul Warm a solicitat primul time-out. Torpi a continuat sa conduca pana spre final, insa zalauanii au restabilit egalitatea la 23, dupa care s-au desprins decisiv.

Scorul a devenit 25 – 24, dupa care asul lui Mads a incheiat setul. Setul doi nu a mai fost la fel de disputat, zalauanii castigand setul la 12. Dupa 2 – 1, scorul a devenit 6 – 1 pe serviciul lui Mads, iar la primul time-out tehnic, tabela arata 8 – 2, dupa asul lui Ciortea. Scorul a devenit 16 – 6 la al doilea timp tehnic de odihna, iar diferenta de la final a fost de 13 puncte. In setul al treilea s-a mers cap la cap pana la cinci, dupa care zalauanii au avut 8 – 6 la primul time-out tehnic. 16 – 12 a fost la cel de-al doilea, iar spre final, diferenta a crescut la sapte puncte (21 – 14). Fiecare echipa a mai facut cate patru puncte, setul incheindu-se cu scorul de 25 – 18. In urma rezultatelor inregistrate in ultima etapa, Remat Zalau a terminat pe locul doi prima faza a campionatului. Primul turneu din play-off va avea loc in acest week-end, la Dinamo Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »