Remat Zalau continua play-off-ul fara infrangere

Magazin Salajean 12 aprilie 2010 0

Remat Zalau continua play-off-ul fara infrangere

Dupa ce a obtinut trei victorii din tot atatea partide disputate in primul turneu al play-off-ului, desfasurat la Bucuresti, Remat Zalau a fost neinvinsa si dupa primele doua meciuri din cadrul turneului de la Dej. Formatia condusa de pe margine de neamtul Michael Warm si zalauanul Aurel Vlaicu a dispus vineri dupa-amiaza, in primul meci, cu scorul de 3 – 1 de formatia gazda, Unirea Dej. Voleibalistii zalauani au castigat primele doua seturi (25 – 21, 25 – 22), dupa care, setul trei le-a revenit dejenilor (25 – 19).

A fost doar o momeala din partea echipei zalauane, care nu a mai iertat nimic in setul patru, castigandu-l la o diferenta de noua puncte (25 – 16). Tot vineri, Dinamo s-a impus cu scorul de 3 – 2 in fata campioanei Tomis Constanta. Sambata a urmat un duel si mai dificil pentru Remat, in fata celor de la Dinamo, insa evolutia buna a voleibalistilor nostri a facut ca bucurestenii sa castige un singur set. Zalaul a castigat primul set cu scorul de 25 – 19, dupa care Dinamo a egalat, castigand cu scorul de 25 – 22 setul al doilea.

Urmatoarele doua seturi au avut insa o singura castigatoare, Remat Zalau (25 – 18, 25 – 23). In celalalt meci al zilei, Tomis a dispus dupa numai trei seturi de formatia dejeana. Ieri, dupa inchiderea editiei, Dinamo a intalnit Unirea Dej, iar aseara, Remat a evoluat impotriva campioanei Tomis. Cel de-al treilea turneu din cadrul play-off-ului va avea loc la finalul acestei saptamani, in Sala Sporturilor din Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »