Remat Zalau a terminat pe primul loc sezonul regulat al Diviziei A1

Magazin Salajean 5 martie 2012 0

Remat Zalau a terminat pe primul loc sezonul regulat al Diviziei A1CS Remat Zalau – CSM Bucuresti 3 – 0 (24, 19, 20)

Campioana Remat Zalau a jucat la relanti in ultimul meci din sezonul regulat al Diviziei A1, invingand, chiar si in aceste conditii, cu 3 – 0 CSM Bucuresti, formatie ce a terminat pe locul noua prima parte a campionatului, pozitie pe care se afla si inaintea ultimei etape. Chiar daca nu mai avea nevoie de niciun punct pentru a fi sigura ca termina pe primul loc sezonul regulat, avand in vedere ca Tomisul a pierdut un punct pe terenul Stelei, Remat Zalau a castigat toate cele trei puncte puse in joc, in disputa de sambata seara.

Primul set a fost disputat de la inceput pana la final, cu multe rasturnari de scor, chiar daca Rematul a condus la ambele time-out-uri tehnice, 8 – 7 s 16 – 14. Zalaul s-a distantat la un moment dat la trei puncte (19 – 16) moment in care antrenorul CSM-ului, Vincentiu Dumitrescu a cerut primul time-out. Unul benefic pentru echipa sa, care a restabilit egalitatea la 20, relansand setul pe final. S-a mers cap la cap pana la 24, dupa care zalauanii au castigat urmatoarele doua puncte si, totodata primul partial, cu 26 – 24.

Si inceputul actului secund a fost destul de disputat. Rematul a avut 8 – 7 la primul timp tehnic de odihna, iar la al doilea, oaspetii au fost cei care au avut avans pe tabela, 15 – 16. Campioana a punctat de trei ori consecutiv dupa al doilea time-out tehnic, ducand scorul la 18 – 16. S-a facut apoi 20 – 19, scor de la care oaspetii nu au mai castigat niciun punct, Zalaul impunandu-se la o diferenta de sase puncte (25 – 19).

Chiar daca la finalul ultimului set diferenta a fost de cinci puncte, Rematul a condus pe tot parcursul setului. Echipa zalauana a avut 8 – 4 si 16 – 11 la cele doua time-out-uri tehnice, iar la final scorul a fost 25 – 20.

Vincentiu Dumitrescu, antrenor principal CSM Bucuresti: Primul set a fost destul de disputat, dar ar fi trebuit sa avem o concentrare mai buna pe finalul lui. In al doilea si al treilea set echipa zalaului si-a spus cuvantul prin valoarea jucatorilor si pentru faptul ca au jucat acasa, iar rezultatul este cel inregistrat pe tabela. Suntem nemultumiti ca am terminat pe locul noua, pentru ca obiectivul era 1 – 8. Vom analiza situatia si vom vedea ce trebuie facut, ca in sezonul urmatorul sa nu mai avem astfel de surprize neplacute.

Adrian Feher, libero Remat Zalau: Nu a fost un meci greu, dar avand in vedere ca acest meci nu a mai contat pentru alcatuirea clasamentului la finalul sezonului regulat, probabil nu l-am tratat la fel de serios, iar acest lucru s-a vazut in unele momente. Pana la urma, rezultatul este unul normal, 3 – 0 si asteptam increzatori urmatoarele meciuri. Speram al al treilea titlu consecutiv, dar va trebui sa ne pregatim foarte serios pentru acest lucru. Speram sa revina alaturi de noi si jucatorii accidentati, pentru ca in formula aceasta ne va fi tot mai greu sa rezistam.

Liviu Ciupe, actionar Remat Zalau: A fost un joc mai disputat, dar rezultatul din final a fost cel la care ne asteptam cu totii. Nu ne va fi usor in fata celor de la CSMU Craiova, pentru ca nu este o echipa confortabila. Daca vom trece de Craiova, ceea ce sunt convins ca se va intampla, vom juca in semifinale cu Piatra Neamt, apoi, in finala, cu Constanta sau Dinamo. Sper insa sa trecem cu bine peste toate jocurile si sa ne indeplinim obiectivul propus, al treilea titlu de campioana. Am incredere in baieti pentru ca se pregatesc foarte serios la antrenamente.

Remat Zalau: Laza, Maries, Terzis, Massinatori, Nagy, Pascan, Feher – libero. Au mai evoluat: Stoian si Ciupe. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

CSM Bucuresti: Andries, Didorciuc, Macicasan, Alecsandrut, Prunisoara, Macovei, Ilie – libero. A mai evoluat: Teotoc. Antrenori: Vincentiu Dumitrescu (principal), Dan Lazarescu (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »