Remat Zalau a surclasat campioana Romaniei

Magazin Salajean 29 martie 2010 0

Remat Zalau a surclasat campioana Romaniei

Gruparea de la poalele Mesesului a obtinut doua victorii extrem de importante in turneul de la Bucuresti, in fata campioanei en-titre, Tomis Constanta si in fata echipei Dinamo, formatie care a intrat cu cele mai multe puncte in play-off

Remat Zalau a demonstrat in primul turneu din cadrul play-off-ului ca merita sa castige in acest an titlul de campioana a Romaniei. Gruparea condusa de pe margine de Michael Warm si Aurel Vlaicu a dispus in primele doua meciuri de cei mai dificili adversari ai campionatului, multipla campioana a Romaniei, Tomis Constanta si Dinamo Bucuresti. Meciul cu Tomisul a avut loc vineri seara, de la ora 20, zalauanii adjudecandu-si victoria dupa numai trei seturi. Primul a fost dominat de la un capat la altul de Remat, scorul final fiind 25 – 16.

A urmat al doilea set, in care, zalauanii au avut un inceput mai bun decat constantenii, dupa care Tomisul a intors rezultatul in favoarea sa, conducand spre final cu 24 – 21. Numai ca, la acest scor, desi constantenii se gandeau deja la setul urmator, zalauanii au castigat patru mingi consecutive, ducand scorul la 25 – 24.

Tomisul a egalat la 25, dupa care atacul lui Mads, care nu a mai putut fi oprit si asul lui Ciortea au incheiat setul. In al treilea set s-a mers cap la cap pana la sapte, dupa care Mads a facut punctul cu care Remat a intrat in avantaj la primul time-out tehnic. Zalauanii si-au marit apoi avantajul, conducand cu 16 – 13 la al doilea timp tehnic de odihna. Scorul a devenit apoi 23 – 21 si 24 – 22, dupa care serviciul constantenilor nu a prins terenul, iar Rematul a castigat jocul. Tot in prima zi, Dinamo a dispus cu scorul de 3 – 1 de Unirea Dej, dupa ce dejenii au condus cu 1 – 0 la seturi. Sambata, Remat a intalnit Dinamo, echipa in fata careia zalauanii au pierdut ambele dueluri din cadrul primei faze.

De aceasta data insa, victoria i-a revenit Rematului, care s-a impus in tie-break cu 15 – 7. Primul set le-a revenit voleibalistilor din capitala, care s-au impus la o diferenta de patru puncte (25 – 21), dupa care Ciortea si compania au egalat situatia la seturi (22 – 25). Setul trei le-a revenit din nou dinamovistilor, de aceasta data la o diferenta mult mai mare (25 – 14), dupa care Zalaul a dus meciul in tie-break, castigand cu 25 – 21 setul patru. In celalalt meci al zilei a doua, Tomisul a castigat cu scorul de 3 – 1 partida cu dejenii, dupa ce, la fel ca in meciul cu Dinamo, Unirea a avut 1 – 0 la seturi. Ieri, de la ora 16, Tomis a intalnit Dinamo, iar aseara, de la ora 20, Rematul a evoluat impotriva echipei din Dej. Cu detalii despre cele doua partide vom reveni in editia viitoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »