Remat Zalau a ramas fara antrenori

Magazin Salajean 22 decembrie 2009 0

Remat Zalau a ramas fara antrenori

Conducerea clubului zalauan a renuntat ieri la serviciile celor doi antrenori, sarbul Dragan Djordevic si zalauanul Aurel Vlaicu. Totusi, pentru ultimul mai exista o sansa sa ramana in functia de antrenor secund, aceasta, numai daca noul antrenor va dori sa colaboreze cu el.

Sarbatoriile de iarna, care tocmai bat la usa, par sa fie mai mult nefericite decat fericite pentru antrenorii si jucatorii echipei de volei Remat Zalau. Dupa cele doua esecuri consecutive, 0 – 3 cu Stiinta Explorari Baia Mare si 2 – 3 cu Torpi Targu Mures, ambele in deplasare, conducerea clubului a decis sa ia primele masuri. Astfel, intr-o sedinta de urgenta, desfasurata ieri, la Cluj, cei doi antrenori, sarbul Dragan Djordevic si zalauanul Aurel Vlaicu au fost demisi din functiile de antrenori. Am decis sa renuntam la ambii antrenori.

Rezultatele sunt cele care tin un antrenor in functie sau il demit. Echipa este inca in grafic atat la nivel national, cat si international, insa am vrut sa luam masuri de precautie. Cu Dragan am si reziliat contractul, iar cu Relu (n.r. Aurel Vlaicu) urmeaza sa decida noul antrenor daca va colabora sau nu, a afirmat Liviu Ciupe, unul dintre principalii finantatori ai echipei, care este si membru in Consiliul de Administratie.

Sanctiunile au continuat si la nivel de lot, primul care a parasit clubul fiind centrul Goran Ivkovic. El mai mult a fost accidentat si nu ne-a ajutat prea mult. Nici ceilalti jucatori nu au scapat prea usor, acestora fiindu-le diminuate contractele. Nu ne permintem sa aruncam cu bani, mai ales acum ca este criza financiara. Ei trebuie sa joace bine pe bani putini, a conchis Ciupe. Sambata a avut loc ultima etapa din turul actualei editii a Diviziei A1, voleibalistii zalauani pierzand cu scorul de 3 – 2 partida cu Torpi Targu Mures. Urmatorul meci, care va fi si primul din retur, este programat in 9 ianuarie, Remat Zalau urmand sa intalneasca in deplasare SCMU Craiova. Dupa prima parte a campionatului, gruparea zalauana se afla pe pozitia a treia in clasament, cu 18 puncte acumulate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »