Remat Zalău a efectuat primele transferuri pentru sezonul viitor

Fosta campioană şi câştigătoare a Cupei României a transferat doi jucători tineri de la Universitatea Cluj, echipă ce a retrogradat în Divizia B la finalul sezonului trecut

Andrei Georgescu şi Gabriel Cherbeleaţă sunt primele două achiziţii pentru noul sezon ale echipei Remat Zalău. Ambii au evoluat în sezonul trecut pentru Universitatea Cluj, echipă cu care a retrogradat la finalul sezonului trecut.
Preşedintele clubului zălăuan, Stelian Potroviţă, a precizat că proiectul de trei ani şi jumătate, început odată cu numirea lui Aurel Vlaicu în funcţia de antrenor principal, cuprinde şi întinerirea lotului. „Ambii sunt jucători tineri, de perspectivă, iar unul dintre obiectivele noastre pe care le avem în proiectul de trei ani şi jumătate este şi întinerirea lotului”, a declarat preşedintele clubului Remat Zalău.
În vârstă de 22 de ani, Andrei Georgescu evoluează pe postul de coordonator. Născut în Craiova, acesta a început voleiul la Clubul Sportiv Şcolar din localitate, după care s-a transferat la Universitatea Cluj, pentru care a evoluat trei sezoane.
Tot 22 de ani are şi Gabriel Cherbeleaţă, care evoluează pe postul de secund. Şi acesta s-a transferat la Universitatea tot în urmă cu trei ani, de la Câmpulung.
Ambii au semnat cu Remat Zalău un contract valabil pe o perioadă de doi ani, având în vedere că aceasta este perioada minimă, după noua lege dată de FRVolei.

One Thought to “Remat Zalău a efectuat primele transferuri pentru sezonul viitor”

  1. nik

    mai.,cum faci proiect pe trei ani si faci contracte la jucatori pe doi ani?Practic luati jucatori care nu costa ,.Luam jucatori de divizia B.?.Traiasca incompetentii in frunte cu primaru.

Leave a Comment