Remat Zalau a castigat Cupa Explorari

Magazin Salajean 20 septembrie 2011 0

Remat Zalau a castigat Cupa Explorari

Cu trei victorii din tot atatea meciuri jucate, avand un singur set pierdut, campioana Romaniei la volei masculin, Remat Zalau, a castigat turneul de verificare de la finalul saptamanii trecute, Cupa Explorari, organizata la Baia Mare.

Pe langa echipa zalauana au mai fost prezente: Stiinta Explorari Baia Mare, Unirea Dej si formatia ungara Kalo Meh Kecskement.

Voleibalistii condusi de Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie s-au duelat in primul meci cu Unirea Dej, de care au dispus cu 3 – 1, dupa 25 – 18, 21 – 25, 25 – 12 si 25 – 20. De altfel, a fost singurul set pierdut de Remat la turneul de la Baia Mare, celelalte doua partide fiind castigate cu 3 – 0.

Al doilea meci a fost impotriva ungurilor de la Kalo Meh Kecskemet, scorul pe seturi fiind 25 – 23, 25 – 13, 25 – 14.

Turneul s-a incheiat duminica dupa-amiaza, cu partida dintre Remat Zalau si Explorari Baia Mare, campioana si vicecampioana Romaniei. Zalauanii au avut o evolutie foarte buna, castigand cele trei seturi la 18, la 24, respectiv la 20.

In partida cu Explorari, pentru Remat Zalau au evoluat: Ribeiro Nascimento Dos Santos, Razvan Mihalcea, Nagy Peter, Mozer Zoltan, Massinatori Dias, Michal Sladecek si Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Andrei Stoian si Gjoko Josifov. Antrenori: Mariusz Sordyl si Odiviu Macarie.

Libero-ul echipei zalauane, Adrian Feher, a declarat ca Rematul joaca in acest moment doar la jumatate din capacitate. Turneul de la Baia Mare a fost unul reusit pentru noi din toate punctele de vedere. Echipele nu au fost atat de puternice, dar nici noi nu am jucat la capacitate maxima. Suntem cam la 50 la suta din capacitatea echipei. Suntem intr-un proces de omogenizare si facem cate un pas inainte in fiecare zi. La turneul de la Baia Mare am eliminat din greseli, ceea ce nu poate fi decat un lucru pozitiv pentru noi.

Organizatorii au acordat si premii individuale, Nagy Peter fiind desemnat cel mai bun tragator, iar Adrian Feher – cel mai bun libero al turneului.

Cel mai complet jucator a fost numit Robert Tutea, de la Stiinta Explorari Baia Mare, iar cel mai bun ridicator, Marius Dascalu, de la Unirea Dej.

In celelalte partide s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Stiinta Explorari Baia Mare – Kalo Meh Kecskemet 3 – 0, Stiinta Explorari Baia Mare – Unirea Dej 0 – 3, Unirea Dej – Kalo Meh Kecskemet 3 – 0.

Primele trei clasate si cei mai buni jucatori ai turneului au primit din partea organizatorilor cate un trofeu.

Campioana Romaniei a plecat ieri dimineata intr-un stagiu de pregatire de o saptamana, in Polonia, urmand ca la finalul saptamanii sa participe la un turneu de verificare la care vor mai fi prezente: Asseco Resovia Rzeszow (Polonia), Hypo Tirol Innsbruck (Austria) si Tours VB (Franta).

Clasament Cupa Explorari:

1. Remat Zalau 6p

2. Unirea Dej 4p

3. Explorari Baia Mare 2p

4. Kalo Meh Kecskemet 0p

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »