Remat Zalău va evolua din nou în Champions League

Magazin Salajean 3 iunie 2011 0

Remat Zalău va evolua din nou în Champions League

Devenită pentru a doua oară consecutiv campioana României la volei masculin, Remat Zalău a fost reprimită şi în acest an la masa bogaţilor

Iubitorii voleiului sălăjean, în special cei din Zalău, vor avea ocazia să urmărească pe viu şi în acest an meciuri de Liga Campionilor. Conducerea campioanei României la volei masculin a depus în urmă cu aproximativ o lună documentele necesare pentru a fi acceptată din nou la masa bogaţilor, iar miercuri după-amiaza a primit răspuns pozitiv de la forul european de specialitate, care i-a oferit un nou wild-card pentru Champions League. Totul am făcut pentru publicul minunat din Zalău. Şi acest wild-card e un cadou pentru ei. Este o bucurie foarte mare să şti că eşti acceptat din nou în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Asta înseamnă că avem valoare şi un management bun. Sper să nu mai avem ghinionul de anul trecut să cădem cu cele mai bune echipe, fiindcă în acest an ne dorim să facem o figură mai bună decât în sezonul anterior. Am făcut meciuri frumoase şi atunci, chiar dacă am câştigat un singur set, a declarat preşedintele Liviu Ciupe. Acesta a mai precizat că în aceste zile se va stabili şi numele antrenorului, fiindcă Michael Merten nu a semnat încă contractul cu Remat, existând şi alte variante pentru postul de antrenor principal. În câteva zile vom comunica numele antrenorului, fiindcă el este prioritar. O echipă este făcută în cea mai mare parte de antrenor aşa că nu putem lua decizii în privinţa jucătorilor până nu vom numi antrenorul.

Până acum, Remat Zalău a reuşit să-l transfere pe românul Răzvan Mihalcea şi pe moldoveanul Dimitri Ţucov.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »