Remat Zalău, a doua echipă calificată în semifinale

Magazin Salajean 25 martie 2011 0

Remat Zalău, a doua echipă calificată în semifinale

Formaţia conduă de Michael Merten va juca împotriva câştigătoarei meciului dintre Dinamo Bucureşti şi VCM LPS Piatra Neamţ

Campioana en-titre la volei masculin a acces miercuri seara în semifinalele Diviziei A1, după ce a dispus de Steaua Bucureşti cu scorul de 3 – 1, într-un meci ce s-a disputat în Capitală. A fost o partidă dominată clar de zălăuani, cu excepţia setului trei, pe care l-au pierdut la 20. Primele două le-a câştigat însă cu acelaşi scor, 25 – 19. Rematul avea avantaj la ambele time-out-uri tehnice în primul set, 7 – 8 şi 12 – 16 şi 15 – 16 la cel de-al doilea în a actul secund.

Setul al patrulea s-a încheiat cel mai repede. După 5 – 8 şi 7 – 16 la time-out-urile tehnice, gruparea de la poalele Meseşului s-a impus la final la o diferenţă de 11 puncte, 14 – 25.

Având în vedere că Rematul s-a impus cu 3 – 0 şi în prima partidă cu Steaua, desfăşurată sâmbăta trecută, la Zalău, echipa pregătită de Michael Merten nu mai este nevoită să susţină şi al treilea meci în faţa roş-albaştrilor, care era programat duminică, în Sala Sporturilor din Zalău.

Rematul este cea de-a doua echipă care a acces în semifinale, după Tomis Constanţa, care se va duela cu învingătoarea dintre Explorări Baia Mare şi Unirea Dej.

Nici formaţia zălăuană nu-şi cunoaşte încă adversara, având în vedere că Piatra Neamţ s-a impus surprinzător pe teren propriu, scor 3 – 1 în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, astfel că echipa calificată în semifinale se va cunoaşte duminică.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »