Remat II Zalau a debutat cu dreptul in Divizia A2

Magazin Salajean 12 octombrie 2010 0

Remat II Zalau a debutat cu dreptul in Divizia A2

Dupa ce a stat in prima etapa, din cauza ca in Seria Nord-Vest s-au inscris cinci echipe, Remat II Zalau a sustinut la finalul saptamanii trecute primul meci, primind vizita celor de la CS Chimszed UMF Cluj. Voleibalistii pregatiti de Dan Predescu au debutat cu o victorie la limita, scor 3 – 2, dupa ce au condus cu scorul de 2 – 0 la seturi. Diferenta din primul set a fost de cinci puncte, 25 – 20, dupa un set condus de la un capat la altul de zalauani.

Setul secund a fost castigat si mai clar de voleibalistii zalauani, scorul final fiind 25 – 18. A urmat insa o relaxare in jocul gazdelor, care le-au dat posibilitatea clujenilor sa resta-bileasca egalitatea la seturi (16 – 25, 18 – 25). Setul decisiv a fost foarte disputat, Remat II Zalau impunandu-se in prelungiri, 18 – 16. E bine ca am debutat cu victorie, mai ales ca echipa din Cluj este alcatuita din jucatori mai mari ca varsta decat ai nostri. In aceasta saptamana vom mai legitima doi juca-tori, pe Silviu Palage si Mihai Criste, a declarat Dan Predescu.

CS Remat II Zalau: Florin Ciobanu, Mihai Ciupe, Predescu Radu, Vlad Tamba, Raul Mastan, Adrian Pantea, Marius Ilies, Adrian Pop. Antrenor: Dan Predescu.

Cealalta echipa salajeana angrenata in Divizia A2, Phoenix Simleu Silvaniei, a pierdut pe teren propriu in fata celor de la CSS LAPI CNE Dej, cu scorul de 3 – 0 (-21, -21, -19), fiind la a doua infrangere con-secutiva.

In etapa viitoare, programata sambata, Remat II Zalau va evolua in deplasare, in fata celor de la CSS LAPI CNE Dej, in timp ce Phoenix Simleu Silvaniei se va deplasa la Baia Mare, pentru confruntarea cu CSS UKRO din localitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »