Remat II Zalau a castigat derby-ul de la Dej

Magazin Salajean 26 ianuarie 2011 0

Remat II Zalau a castigat derby-ul de la Dej

Echipa a doua a campioanei Remat Zalau a debutat cu dreptul in noul an, castigand sambata, in deplasare, cu scorul de 3 – 2 derby-ul cu CSS CNE LAPI Dej. Gaz-dele au castigat primul set la 22, dupa care elevii antrenati de Dan Predescu au restabilit egalitatea la seturi, castigand actul doi cu 25 – 22. Dejenii au preluat din nou con-ducerea, dupa ce au castigat la o diferenta de sapte puncte (25 – 18) setul al treilea.

Voleibalistii zalauani nu au cedat si au castigat setul patru cu 25 – 23, trimitand meciul in tie-break. Jucatorii Rematului s-au mobilizat si in setul decisiv, impunandu-se cu 15 – 13. Toti jucatorii s-au mobilizat si au avut o evolutie buna, a afirmat antrenorul Dan Predescu.

De mentionat ca in afara de Radu Predescu, care si-a incheiat perioada de juniorat, toti ceilalti componenti ai echipei Remat II Zalau au dubla legitimare cu CSS Zalau.

Urmatorul meci pentru echipa antrenorului Predescu este programat sambata, de la ora 13:30, in Sala Sporturilor din Zalau, in fata celor de la CSS UKRO Baia Mare.

CS Remat II Zalau: Adrian Pantea, Adrian Pop, Radu Predescu, Silviu Palage, Mihai Criste, Marius Ilies, Raul Mastan, Vlad Tamba si Florin Ciobanu. Antrenor: Dan Predescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »