Remat a adus titlul la Zalau dupa 11 ani

Magazin Salajean 28 aprilie 2010 0

Remat a adus titlul la Zalau dupa 11 ani Dupa o evolutie foarte buna in primele trei turnee din cadrul play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin, obtinand titlul national inca dinaintea turneului desfasurat la finalul saptamanii trecute la Constanta, CS Remat s-a intors luni seara, la Zalau, cu trofeul si medaliile de campioni.

Peste 500 de suporteri si-au asteptat favoritii atat la intrarea in Zalau, cat si pe platoul din fata Prefecturii, unde a fost prezenta si Fanfara Promenada, sarbatorind impreuna mai bine de o ora titlul de campioana.

Zece victorii si doua infrangeri a inregistrat echipa zalauana in cele patru turnee din play-off, insa cele doua infrangeri au avut loc in ultimul turneu, cand se stia ca Remat nu mai poate pierde titlul de campioana.

Titlul castigat la finalul saptamanii trecute de Remat Zalau vine dupa 11 ani de asteptare, Elcond Zalau obti-nand ultimul titlu de campioana la finalul sezonului 1998 – 1999. Pentru Zalau este al patrulea titlu, celelalte trei fiind castigate de Elcond, in trei sezoane conse-cutive.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »