Regele a premiat Viitorul

Magazin Salajean 2 aprilie 2008 0

Regele a premiat Viitorul Clubul manageriat de Daniel Sabou s-a calificat la faza finala a Cupei Hagi, iar regele fotbalului romanesc i-a premiat pe jucatorii zalauani pentru performanta obtinuta

Dupa ce a castigat fara probleme faza judeteana a Cupei Hagi, grupa din 1995 de la CS Viitorul Zalau a participat la finalul saptamanii trecute la faza zonala a acestei competitii. Aceasta a avut loc la Cluj-Napoca si a fost organizata de Fundatia Gheorghe Hagi in parteneriat cu Departamentul de Juniori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. La faza zonala de la Cluj au participat sase echipe, impartite in doua grupe a cate trei echipe. Viitorul le-a avut ca adversare in faza grupelor pe Gloria Bistrita, in fata careia a pierdut cu scorul de 4 – 3 si Tisa Sighet, de care a dispus cu scorul de 5 – 0. In semifinala, juniorii zalauani au dat piept cu AS Marghita, pe care a invins-o cu scorul de 4 – 0, iar in finala s-au intalnit din nou cu Gloria Bistrita. De aceasta data, castigatoare a fost echipa pregatita de Sabou Daniel si Bogdan Barnutiu. Dupa ce scorul a fost egal (3 – 3) la finalul timpului regulamentar, au urmat lovituile de departajare, unde Viitorul s-a impus cu scorul 5 – 4. In urma unui clasament intocmit la finalul competitiei de antrenorii echipelor, de Zoltan Iasco si de Gheorghe Hagi, jucatorul de la CS Viitorul, Ionut Muresan, a fost desemnat cel mai bun jucator la competitiei, dar si cel mai bun marcator, cu 10 reusite. Sunt multumit de modul in care au evoluat copiii. Am demonstrat inca o data ca reprezentam cu brio judetul Salaj. Vreau sa-i felicit pe parinti si pe toti oamenii care sunt alaturi de club, pentru sprijinul acordat. A fost o onoare foarte mare atat pentru mine, cat si pentru copii, faptul ca la final au fost premiati de Gheorghe Hagi. Eu spun ca va ramane o amintire frumoasa pentru toti copiii si sper sa facem o figura frumoasa si la faza finala, a declarat managerul de la CS Viitorul. Faza finala va avea loc in perioada 28 mai – 1 iunie la Constanta, timp in care toate echipele vor fi cazate la Hotel Iaki.

Lotul de la CS Viitorul: Paul Plescan, Doru Noje, Ionut Muresan, Alexandru Gudea, Razvan Moisi, Raul Branduse, Ionut Dragomir, Sebastian Moroti, Sergiu Lazar, Alexandru Nicoara, Criste George, Istvan Bodis, Adrian Nagy si Razvan Margin.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »