Record de victorii consecutive la FC Zalau

Magazin Salajean 3 mai 2012 0

Record de victorii consecutive la FC ZalauEchipa pregatita de Marius Pasca si Cristian Oros a obtinut vineri a cincea victorie consecutiva in Liga a III-a, lucru nemaiintalnit de la promovarea echipei FC Zalau in al treilea esalon. O victorie care ii da posibilitatea echipei zalauane sa urce pe pozitia a sasea, avand 39 de puncte acumulate, la doua puncte distanta de podium, Unirea Tarlungeni fiind echipa de pe locul trei, cu 41 de puncte. Este atat un record al echipei, cat si al meu ca antrenor. E frumos sa legam cinci victorii consecutive. Acest lucru denota ca jucatorii au o atitudine pozitiva, total schimbata de inceputul de campionat. Exista o parere de rau fata de inceputul de campionat, dar am mai spus-o, este bine ca modul de exprimare al echipei este intr-un progres. Sigur ca sunt si momente mai putin reusite in timpul unui joc, dar acestea fac parte din viata fiecarei echipe. Ma bucur ca baietii au dat dovada de caracter si au adus la echipa o stare de spirit pe care de mult mi-am dorit sa o aducem, a declarat antrenorul Marius Pasca.

In ultimele cinci meciuri, pe care FC Zalau le-a castigat, gruparea zalauana a marcat noua goluri primind unul singur, in urma cu cinci etape, in duelul castigat pe teren propriu cu 4 – 1 in fata echipei CFR II Cluj. Au urmat patru jocuri in care poarta Zalaului a ramas intacta. Avem jucatori cu experienta in defensiva, Vasile Jula, Cosmin Cosma, Claudiu Cornaci, care respecta la fiecare meci sarcinile de joc. Sigur ca au fost si momente mai putin reusite, dar au fost foarte putine, in comparatie cu cele pozitive. O sa vedeti pe parcursul urmatoarelor etape ca echipa va avea aceeasi atitudine ca in ultimele cinci etape, a conchis tehnicianul zalauan.

In utima etapa, desfasurata vineri 27 aprilie, FC Zalau s-a impus cu scorul de 2 – 0 pe teren propriu, in fata celor de la Avantul Reghin, prin reusitele lui Maior Istvan (min. 17) si Viorel Ionascu (min. 42).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »