Razvan Pop, sportivul anului la LPS Avram Iancu Zalau

Magazin Salajean 17 decembrie 2009 0

Razvan Pop, sportivul anului la LPS Avram Iancu Zalau

Clasat pe primul loc la finalul anului trecut, atletul Ionut Baltan nu a mai fost inclus in acest an in clasamentul celor mai buni sportivi ai Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau, fiindca a renuntat la atletism.

Locul acestuia a fost luat in acest an de un alt atlet, Razvan Pop, sportiv ce s-a clasat pe pozitia secunda la finele anului 2008. Podiumul a fost completat in acest an cu Sergiu Farcas, atlet pregatit de Mirel Seisan si voleibalista Bianca Chende, antrenata de Jako Alexandru.

Clasamentul complet:

Locul I: Razvan Pop (atletism, antrenor Teodor Bidian) – 31,75 de puncte. Component al lotului national. Rezultate: locul III in proba de 3.000 de metri la Campionatul National de sala; locul IV in proba de 1.500 de metri la Campionatul National de sala; locul II la un concurs national de cros; locul I cu echipa Romaniei la Campionatul Balcanic de cros; locul I in proba de 5.000 de metri la Grand Prix; locul II in proba de 3.000 de metri obstacole la Campionatul National; locul IV la Campionatul National de cros.

Locul II: Sergiu Farcas (atletism, antrenor Mirel Seisan) – 13,56 de puncte. Component al lotului national. Rezultate: locul II in proba de 5.000 de metri la Campionatul National; locul III la Campionatul National de alergare pe sosea; locul IV la Campionatul National de cros.

Locul III: Bianca Chende (volei, antrenor Jako Alexandru) – 10 puncte. Componenta a lotului national. Locul IV la Campionatul Balcanic.

Locul IV: Ujfalvi Andrea, Camelia Ungur, Ioana Chiba si Anamaria Ilies (volei, antrenor Jako Alexandru) – 5 puncte. Componente ale lotului national.

Locul V: Anca Temes (atletism, antrenor Mirel Seisanu) – 4,50 puncte. Rezultate: locul VI in proba de 3.000 de metri la Campionatul National de sala; locul VI in proba de 2.000 de metri obstacole la Campionatul National; locul VI in proba de 5.000 de metri la Campionatul National; locul II la Concursul National de alergare pe sosea.

Locul VI: Balint Beata (atletism, antrenor Eleonora Bot) – 2 puncte. Rezultate: locul VI la probe compuse la Campionatul National de sala; locul VI in proba de sulita la Campionatul National.

Locul VII: Cristian Somai (atletism, antrenor Teodor Bidian) – 1,56 puncte. Rezultate: locul IV cu echipa liceului la Campionatul National; locul VI in proba de 4.000 de metri la Campionatul National.

Locul VIII: David Duma (atletism, antrenor Lucian Barlogeanu) – 0,56 puncte.

Locul IX: Andrei Rat (atletism, antrenor Mirel Seisanu) – 0,56 puncte.

Locul X: Catalin Farcas (atletism, antrenor Mirel Seisanu) – 0,56 puncte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »