Razvan Pop a ratat sansa de a alerga la Campionatele Mondiale

Magazin Salajean 9 iunie 2010 0

Razvan Pop a ratat sansa de a alerga la Campionatele Mondiale

La finalul saptamanii trecute au avut loc la Constanta Campionatele Internationale de atletism, la care a luat startul si zalauanul Razvan Pop, junior legitimat la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau. Acesta a luat startul in cursa de 3.000 de metri obstacole, obiectivul sau fiind de a realiza baremul pentru participarea la Campionatul Mondial de juniori I, de la Moncton (Canada).

Din pacate, elevul antrenat de Teodor Bidian a avut o evolutie modesta, terminand cursa abia pe locul IV, cu un timp de 9 minute, 35 de secunde si 74 de sutimi, la mai bine de 20 de secunde de standardul de participare. Rezultatul slab al atletului zalauan se pare ca a fost cauzat de oboseala acumulata in cantonamentul de la Baile Felix, unde sportivul s-a pregatit cu lotul national. Totusi, Razvan Pop va mai avea o ultima sansa de a alerga la mondialele din Canada, la Grand-Prix-ul de la Bucuresti programat in perioada 3- 4 iulie.

La internationalele de la Constanta a participat si zalauanca Simona Maxim, legitimata in prezent la CSU Galati, sportiva care a terminat pe locul doi cursa de 5.000 de metri, cu timpul de 16 minute, 57 de secunde si 58 de sutimi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »