Razvan Pop a castigat un scuter la Crosul Loteriei Romane

Magazin Salajean 7 octombrie 2010 0

Razvan Pop a castigat un scuter la Crosul Loteriei Romane

Sportivul pregatit de Teodor Bidian a ocupat primul loc la categoria juniori

Federatia Romana de Atletism, in colaborare cu Loteria Romana a organizat duminica cea de-a XIII-a editie a Crosului Loteriei Romane, un concurs de masa, la care au participat atat sportivi de performanta, cat si amatori. Pana anul trecut acest concurs s-a organizat doar in Capitala, insa din acest s-a luat decizia sa se organizeze concomitent in cinci orase (Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau, Bucuresti si Iasi).

Atletii zalauanii au luat startul in concursul de la Cluj-Napoca, fiind prezenti sportivi de la CSS Zalau si CSM Zalau, dar si atletul Razvan Pop, fost sportiv legitimat la LPS Avram Iancu Zalau, antrenat in continuare de Teodor Bidian. Acesta din urma a obtinut si cel mai bun rezultat dintre sportivii zalauani prezenti la aceasta editie, ocupand la final locul intai la juniori I. Pentru acest rezultat, atletul zalauan a primit din partea organizatorilor un scuter.

La seniori, Paula Todoran (CSM Zalau), antrenata de Mirel Seisanu s-a clasat pe pozitia a doua la final, fiind rasplatita cu un televizor LCD.

De la CSS Zalau au participat Ioana Dan si Dan Mirsidan, ambii antrenati de Radu Rus. Ioana Dan s-a clasat pe pozitia a doua la juniori I, primind si ea un televizor LCD din partea organizatorilor. Dan Mirsidan a ocupat la final pozitia a treia la juniori I, fiind premiat cu o bicicleta.

La senioare, locul intai a fost ocupat de unguroaica Aniko Kalovitz, care a castigat un autoturism.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »