Raul Silaghi, noul zalauan de la Gloria Bistrita

Magazin Salajean 10 ianuarie 2012 0

Raul Silaghi, noul zalauan de la Gloria BistritaLa fel ca la inceputul anului trecut, Viitorul Zalau a inceput si anul 2012 cu un transfer la un club important din Romania. In luna ianuarie a anului trecut, clubul manageriat de Daniel Sabau il transfera pe mijlocasul Andrei Lacatus la FCMU Baia Mare, in Liga a III-a, jucator care a ales sa se intoarca acasa, la Chiesd, dupa o scurta perioada petrecuta la gruparea maramureseana.

Acum a venit randul juniorului Raul Silaghi sa faca pasul spre un club si mai cunoscut in fotbalul romanesc, Gloria Bistrita, a carei echipa de seniori evolueaza in Liga a II-a, dupa ani buni petrecuti pe prima scena a fotbalului romanesc.

Conducerea clubului bistri-tean si-a aratat intentia de a-l transfera pe jucatorul zalauan imediat dupa partida directa dintre juniorii republicani de la Gloria Bistrita si cei de la Viitorul Zalau, meci ce a avut loc in 20 noiembrie 2011, la Bistrita. La finalul meciului am avut o discutie cu domnul Somesan, care este director tehnic si domnul antrenor Zagrean, care mi-au propus sa joc din acest an la juniorii Gloriei Bistrita, ne-a dezvaluit Silaghi, care a mai precizat ca managerul Viitorului, Daniel Sabau, nu s-a impotrivit plecarii acestuia la Gloria. Chiar as vrea sa-i multumesc pe aceasta cale domnului antrenor Sabau, pentru modul in care m-a pregatit in cei trei ani cat am fost la Viitorul. Pentru mine este un pas inainte si voi face tot posibilul sa ajung sa joc si la echipa de seniori.

Raul Silaghi a mai evoluat doar la Viitorul Zalau, incepand fotbalul in 2008, pe postul de fundas dreapta. Fost elev in clasa a X-a la Colegiul Tehnic Alessandru Papiu Ilarian, Raul Silaghi va fi nevoit sa se transfere la un alt liceu, din Bistrita.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »