Raul Pop are asigurata medalia de argint

Magazin Salajean 6 octombrie 2011 0

Raul Pop are asigurata medalia de argint

La Calarasi are loc in aceasta perioada Campionatul National de box, rezervat cadetilor, competitie la care participa si doi pugilisti de la Clubul Sportiv Municipal Zalau, antrenati de Ioan Dragos.

Primul care a intrat in ring a fost Raul Pop, care a boxat la categoria 59 de kilograme. Acesta a castigat primul meci in fata unui pugilist de la BC Nicu Gane Falticeni, iar marti dupa-amiaza, in semifinala, s-a impus la puncte in fata unui sportiv din Braila, asigurandu-si medalia de argint.

Raul Pop va sustine vineri finala, urmand sa intalneasca un pugilist din Ploiesti.

Celalalt reprezentant al clubului zalauan, Gabriel Ciocoi, care este abia in primul an la cadeti, a boxat la categoria 65 kg, fiind eliminat inca din primul meci, de catre un sportiv de la CFR Iasi. La inceputul anului nu ne-am propus sa participam la Nationale cu cei doi sportivi. Prin modul in care s-au pregatit si prin atitudinea care au avut-o la meciurile de pregatire m-au determinat sa ma prezint cu ei la Nationale. Ciocoi a pierdut din primul meci, el fiind abia in primul an la cadeti, insa Raul Pop are asigurata medalia de argint, iar vineri va boxa in finala. Este un sportiv cu calitati, de care sa va mai auzi in anii urmatori, ne-a declarat antrenorul Ioan Dragos.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »