Rapidul revine la Zalău după aproape doi ani

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” găzduieşte miercuri, începând cu ora 17, partida dintre HC Zalău şi Rapid Bucureşti, meci contând pentru etapa a III-a a Ligii Naţionale. Chiar dacă este o nou-promovată, revenind în primul eşalon după o pauză de un an, Rapidul şi-a schimbat în mare parte lotul cu care a promovat în această vară, tehnicianul zălăuan afirmând că „giuleştencele” sunt cât se poate de incomode.

Zalăul a înregistrat o victorie şi o înfrângere în primele două runde, în timp ce Rapidul a pierdut ambele dueluri, deşi au fost susţinute pe teren propriu.

Biletele pentru acest meci se pun în vânzare marţi, între orele 15 – 16 şi miercuri, după ora 15, preţul unui tichet fiind de 10 lei.

Duelul de la Zalău va fi oficiat de bridaga din Moreni formată din Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu, iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat Ilie Vizitiu din Hunedoara.

Ultimul meci dintre cele două echipe s-a desfăşurat în 15 februarie 2018, echipa lui Tadici câştigând la Zalău cu 43 – 35.

În cadrul etapei a III-a au mai fost programate partidele: Gloria Bistriţa-Năsăud – ASC Corona Braşov, Gloria Buzău – SCM Craiova, Minaur Baia Mare – SCM Bucureşti, HCM Slobozia – CSU Cluj-Napoca, Dunărea Brăila – CSM Slatina şi SCM Râmnicu Vâlcea – Măgura Cisnădie.

One Thought to “Rapidul revine la Zalău după aproape doi ani”

  1. Anonim

    Atentie la Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu zisi din arbitrii X, se pariaza la greu egal!

Leave a Comment