Rapid Jibou, eliminată din Cupa României

Marius Morar 20 august 2012 1
Rapid Jibou, eliminată din Cupa României

Unirea Sălăţig a produs surpriza fazei a IV-a din faza judeţeană a Cupei României, eliminând formaţia Rapid Jibou, echipă ce a terminat pe locul trei în sezonul trecut al Ligii a IV-a de fotbal şi a ajuns până în finala Cupei României. Surpriza este cu atât mai mare cu cât formaţia din Sălăţig a evoluat în sezonul trecut în Seria Est a Ligii a V-a. Scorul pauzei a fost egal, 1 – 1, dar în partea secundă jibouanii nu au mai reuşit să ţină pasul cu gazdele, Unirea Sălăţig reuşind să mai înscrie de trei ori, în timp ce jibouanii au făcut-o o singură dată.

Someşul Odorhei a trecut fără nicio emoţie de AS Chieşd, pe care a învins-o cu 5 – 1, după ce scorul pauzei a fost tot în favoarea gazdelor, 3 – 1.

Dumbrava Gâlgău continuă şi ea aventura în Cupa României, după ce s-a impus cu un categoric 3 – 0, pe terenul celor de la Olimpia Rus.

Gloria Bobota a fost eliminată de Real Crişeni, cu scorul de 4 – 2, după ce în prima parte a întâlnirii niciuna dintre echipe nu reuşise să marcheze.

Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României din sezonul trecut, Flacăra Halmşd, rămâne favorită la câştigarea trofeului, după ce s-a impus cu 4 – 0, în deplasare, în faţa echipei Unirea Hereclean.

În “horă” a rămas şi CS Barcău Nuşfalău, echipa pregătită de Adrian Damian câştigând cu 4 – 1 pe Stadionul “Măgura” în faţa celor de la Sportul Şimleu.

În altă ordine de idei, startul noului sezon al Ligii a IV-a de fotbal ar putea fi amânat, după ce iniţial a fost programat duminică, 26 august. Joi, de la ora 18, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal va avea loc o şedinţă cu toţi delegaţii echipelor din Liga a IV-a, în care se va stabili şi data la care va începe campionatul judeţean.

Rezultatele complete şi marcatorii din faza a IV-a a Cupei României:

Someşul Odorhei – AS Chieşd 5 – 1 (3 – 1)

Au marcat: Narcis Arghilean (min. 8, 80), Paul Chiş (min. 36, 40, 82)

, respectiv George Porumb (min. 22),

Olimpia Rus – Dumbrava Gâlgău 0 – 3 (0 – 2)

Au marcat: Adrian Pop (min. 20), Mihai Mureşan (min. 22), Adrian Călăcean (min. 90)

Real Crişeni – Gloria Bobota 4 – 2 (0 – 0)

Au marcat: Ioan Breban (min. 70, 75 şi 80), Flaviu Maioş (min. 86), respectiv Varga Josef (min. 54, 90+2)

Unirea Hereclean – Flacăra Halmăşd 0 – 4 (0 – 2)

Au marcat: Adrian Gheţi (min. 35, 82), Adrian Dregan (min. 42), Ioan Moşincat (min. 61)

Sportul Şimleu – CS Barcău Nuşfalău 1 – 4 (0 – 1)

Au marcat: Nicolae Rad (min. 85), respectiv Ionuţ Vasarhely (min. 35), Nagy Cristian (min. 78), Lakatos Karoly (min. 90), Robert Orban (min. 90+2)

Unirea Sălăţig – Rapid Jibou 4 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Dinu Iacob (min. 24), Cătălin Perneş (min. 49), Darius Ungur (min. 73), Traian Cucioan (min. 81), respectiv Szekely Ferencz (min. 15), Alexandru Turcu (min. 81)

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. gica 22 august 2012 at 13:11 - Reply

    Cine se mai ocupa si de echipa aceea din Jibou? Ce faci , brutarule sef? alias balanel. amre echipa! rapid sau marfar? sau mocanita.

Lasa un Raspuns »