Rapid Jibou a câştigat prima ediţie a „Cupei Moş Crăciun” organizată de AJF Sălaj

Sala de sport „Silvania” din Şimleu Silvaniei a găzduit zilele trecute prima ediţia a „Cupei Moş Crăciun”, un eveniment organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj. Competiţia s-a desfăşurat la categoria 2012, participând şase echipe: CS Viitorul Zalău, Rapid Jibou, Sportul Şimleu, Abba Jibou, Atletic Zalău şi SCM Zalău.
Aproximativ 90 de copii au fost angrenaţi în această competiţie, fiecare primind la final din partea AJF Sălaj câte un cadou.
„Mă bucur că am reuşit să organizăm un nou eveniment prin care să ajutăm la dezvoltarea fotbalului din judeţ. Avem copii cu calităţi, care iubesc fotbalul şi merită să li se acorde atenţia cuvenită. Cred că a fost un eveniment reuşit şi vrem să continuăm organizarea lui şi în anii următori”, a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.
În urma rezultatelor înregistrate, turneul a fost câştigat de Rapid jibou, urmată de Sportul Şimleu şi Viitorul Zalău. Pe celelalte locuri s-au situat, în ordine, Abba Jibou, Ateltic Zalău şi SCM Zalău.

Leave a Comment