Rapid acumuleaza greu

Magazin Salajean 11 iulie 2007 0

Rapid acumuleaza greuRapid a ratat startul pregatirilor, nu atat in ceea ce priveste data propriu-zisa a reunirii, ci datele tehnice ale echipei. Cu antrenorul Cristiano Bergodi s-a ajuns greu la semnarea contractului, iar lotul a fost decimat de plecrea sau retragerea unor fotbalisti care in sezoanele precedente au fost varfuri ale echipei: Iannis Zicu, Viorel Moldovan, Vali Badoi si Ionel Ganea. In plus, scandalurile cu Mugurel Buga, Marius Maldarasanu si Danut Coman, care si-au dorit cu disperare sa plece sa joace in strainatate si nu au fost lasati, ei fiind inca sub contract cu formatia castigatoare a Cupei Romaniei, este clar ca au zdruncinat unitatea de grup a Rapidului, recunoscuta de pe vremea lui Razvan Lucescu.

Apoi au venit transferurile, insa nici unul nu pare a satisface pretentiile Rapidului, cel putin din punctul de vedere al cartii de vizita: Grigorie, muntenegreanul Bozovic, camerunezul Boya si brazilienii Cesinha si Tamandare. In ceea ce priveste asteptarile, directorul sportiv Viorel Moldovan spune ca Rapid mai are nevoie de un portar si de un mijlocas stanga. Pentru primul post, se pare ca bistriteanul Albut este cel dorit, dar suma de transfer de un milion de euro a stopat, deocamdata, negocierile.

In ceea ce priveste turneul echipei giulestene din Elvetia, Rapid are un program dens de meciuri cu adversari de valoare. Stagiul de pregatire se va incheia la 17 iulie, iar echipa antrenata de Bergodi va mai sustine patru jocuri de verificare, adversarele fiind Lausanne (aseara, dupa inchiderea editiei), Bastia (11 iulie, ora 19.00, Annecy), Sochaux (14 iulie, ora 18.30, La Chaux-de-Fond) si FC Friburg (16 iulie, ora 18.30, Friburg). DINAMO

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »