Raphael Vinhedo este noul ridicator al Rematului

Magazin Salajean 4 august 2010 0

Raphael Vinhedo este noul ridicator al RematuluiClubul Sportiv Remat Zalau a facut a cincea achizitie din aceasta vara. La fel ca in sezonul trecut, conducerea clubului zalauan se va baza tot pe un voleibalist din Brazilia pe postul de ridicator. Raphael Florencio Margarido Vinhedo este noul ridicator al echipei zalauane, care-l va inlocui pe Adriano Lamb. Am incercat sa achizitionam un jucator bun, care sa fie de folos echipei. Suntem convinsi ca este peste Adriano, lucru pe care-l spun si specialistii. De fapt, tot ce am transferat in aceasta vara este peste ceea ce am avut in sezonul trecut, ne-a declarat presedintele Rematului, Liviu Ciupe.

In varsta de 27 de ani, Raphael Vinhedo (1,85 m, 80 kg) a evoluat ultima data la formatia turca, Halkbank.

Pe langa brazilianul Vinhedo, Rematul i-a mai transferat in aceasta vara pe Andrei Laza, Andras Geiger, Fabio Dalla Pria si Nemeth Szabolcs.

Formatia zalauana va incepe luni pregatirile pentru noul sezon, in aceeasi zi fiind programata si o conferinta de presa in care vor fi prezentate noile achizitii, dar si noul antrenor, slovenul Radovan Gagic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »