Raphael Margarido, coordonatorul echipei Benfica Lisabona: „Sunt fericit că mă întorc la Zalău”

Benfica Lisabona este primul adversar al campioanei Volei Municipal Zalău în noul sezon al Cupei Challenge. Formaţia din Portugalia are în componenţă şi o serie de jucători străini, printre aceştia fiind şi doi brazilieni. Unul dintre ei este coordonatorul Raphael Margarido Vinhedo, cel care a activat la Remat Zalău în sezonul 2009 – 2010.
Voleibalistul din Ţara Cafelei pare încântat că revine la Zalău, chiar dacă au trecut şapte ani de când a activat la clubul de la poalele Meseşului.
Meciul tur dintre Benfica Lisabona şi Volei Municipal Zalău este programat miercuri, 22 noiembrie, în Portugalia, iar returul, o săptămână mai târziu, la Zalău.
„Săptămâna viitoare va fi prima rundă, iar echipele nu se cunosc aproape deloc. Este dificil să spun acum ce se va întâmpla, pentru că ştiu puţine lucruri despre actuala echipă a Zalăului. Sunt convins, însă, că va fi un meci foarte greu, pentru că jucăm împotriva campionilor României, iar pentru noi este şi mai greu având în vedere că returul va fi la Zalău. Ştiu că sala de acolo va fi plină şi este foarte dificil să joci în asemena condiţii, dar credem în şansa noastră şi vom încerca să facem jocuri cât mai bune. Sunt fericit că mă întorc la Zalău, mi-au plăcut oamenii de acolo pentru că m-au primit foarte bine”, ne-a declarat Raphael Margarido.
Benfica Lisabona a câştigat şapte titluri de campioană în Portugalia, ultimul chiar în ediţia trecută. Adversara zălăuanilor a câştigat de 16 ori şi Cupa Portugaliei, iar de alte 7 ori, Supercupa.

Leave a Comment