Radulescu nu stie daca va ramane la Zalau

Magazin Salajean 27 mai 2008 0

Radulescu nu stie daca va ramane la Zalau

La doar doua zile de la disputarea ultimului meci din actualul sezon al Ligii Nationale de handbal feminin, antrenorul Sorin Radulescu a precizat ca nu stie daca va ramane la echipa zalauana. Acesta a spus ca totul depinde in primul rand de lotul pe care il va avea la dispozitie. Handbalistele zalauance au sustinut sambata ultimul meci din sezonul 2007 – 2008, invingand pe tetren propriu CSM Cetate Devatrans cu scorul de 30 – 25. Echipa va continua sa se antreneze pe plan local pana in data de 15 iunie, urmand sa se efectueze cate un antrenament usor, zilnic. De la HC Zalau vor pleca la lotul national de tineret Czeczi, Babeanu, Teodorescu, Bratu si Santamarean. Lotul de tineret se va reuni in vederea Campionatului Mondial din Macedonia. Gruparea zalauana va avea patru reprezentante si lotul national de senioare care va participa la Campionatele Mondiale Universitare. De la HC Zalau vor fi prezente Holhos, Crap, Smedescu si Ivan. Reporter: Cum caracterizati evolutia echipei in sezonul care tocmai s-a incheiat? Sorin Radulescu: O evolutie aproximativ buna. Daca timpul ne permitea sa facem mai multa pregatire am fi realizat mai mult. Din cauza timpului scurt nu am reusit sa imi impun planul tactic de pregatire pe care l-as fi dorit. Fetele au inceput sa aiba o evolutie mai buna destul de tarziu, abia prin luna ianuarie. Poate, daca ar fi inceput campionatul in ianuarie, ne-am fi clasat mai sus. Sunt convins insa ca daca va ramane aceeasi formula de echipa, va fi mai bine in urmatorul sezon.

Rep: In ce partide ati fost cel mai dezamagit de jucatoare?

S.R: Au fost mai multe. Cel cu Baia Mare, de pe teren propriu, meciurile din deplasare cu Devatrans si Roman, cel de la Constanta si cel de acasa cu Baia Mare. In toate aceste partide se putea castiga, insa lipsa de maturitate si de incredere au dus la aceste esecuri.

Rep: Ce jucatoare ati putea remarca in acest sezon?

S.R: Ca evolutie, pot sa le remarc pe Smedescu, Coadalata, Ana Maria Somoi, Holhos, care a crescut foarte mult in acest sezon, Babeanu si Bratu. Ea este o jucatoare de perspectiva, dar care trebuie sa-si schimbe atitudinea. Si Mihaela Ivan este o jucatoare valoroasa, insa am asteptat mai mult de la ea in acest sezon. Nu a facut inca acel pas inainte, insa sper sa-l faca in urmatorul sezon. La fel este si Alina Czeczi. Ea se grabeste de cele mai multe ori si de aceea si rateaza atatea ocazii.

Rep: Ce modificari vor avea loc in echipa?

S.R: Din cate stiu eu, Crap este aproape plecata, iar Ana Maria Somoi m-a anuntat dupa meciul de sambata ca este insarcinata. Alte modificari nu se stiu deocamdata.

Rep: De ce nu s-a putut realiza obiectivul stabilit?

S.R: Netratarea cu seriozitate a acelor partide pe care le-am fi putut castiga, dar le-am pierdut si nerespectarea a ceea ce le-am cerut au dus la ratarea obiectivului. Si acomodarea a fost foarte scurta. Eu spun ca daca as fi avut toata echipa la dispozitie din vara am fi avut o alta evolutie si, totodata, o alta clasare la final. Si din acest motiv pot spune ca sunt multumit de locul noua.

Rep: De ce au fost atat de relaxate jucatoarele in ultima etapa?

S.R: Toata saptamana m-am chinuit sa le tin in priza pentru ultimul meci, dar nu am putut. Ne-am chinuit o buna parte din meci. Oricum, sper ca in sezonul viitor, evolutia echipei sa fie mult mai buna.

Rep: Ce parere aveti de faptul ca Liga Nationala va fi alcatuita tot din 14 echipe?

S.R: Eu spun ca e cel mai bun sistem. In aceasta formula s-au obtinut cele mai bune rezultate internationale in ultimii ani.

Rep: Veti mai ramane la echipa?

S.R: Nu stiu. Nu pot spune nimic deocamdata. Va trebui sa am o discutie cu cei din conducere, pentru a vedea care este lotul pe care pot sa ma bazez si in urmatorul sezon. Totul depinde in primul rand de lotul pe care il voi avea la dispozitie. Imi place sa lucrez si sa ma zbat, dar vreau sa am si cu cine sa lucrez.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »