Radu Istrate, castigatorul primei editii a Cupei Magazin Salajean la cruce

Magazin Salajean 27 aprilie 2010 0

Radu Istrate, castigatorul primei editii a Cupei Magazin Salajean la cruce

Dupa ce anul trecut a organizat prima editie a Cupei Magazin Salajean la table, cotidianul nostru a organizat sambata prima editie a Cupei Magazin Salajean si la jocul de cruce. Avand in vedere ca au fost 18 inscrisi, s-a stabilit impreuna cu participantii sa se dispute un tur preliminar, intre opt din cei 18 concurenti. S-a jucat cate un set pana la 21, insa fiecare minus a fost penalizat cu cate 1 leu.

Astfel, s-au facut 18 bilete cu numere de la 1 la 18, iar in urma tragerii la sorti, concurentii care au extras bilete de la 11 la 18 au evoluat in preliminarii. De la fiecare masa a fost eliminat cate un jucator, iar cei 16 ramasi in concurs au fost impartiti la patru mese, tot in urma unei trageri la sorti. De la fiecare masa s-au calificat mai departe primi doi, cel care a ajuns primul la 21 si urmatorul cu punctajul cel mai bun. Astfel, la ultimele doua mese s-au intalnit: masa 1 – Vasile Cheta, Lucian Ferariu, Cristian Crisan si Radu Istrate; masa 2 – Valentin Mogos, Ioan Luca, Bogdan Iancu si Marius Sabaciag.

In urma punctajului acumulat, in finala s-au intalnit: Marius Sabaciag, Radu Istrate, Lucian Ferariu si Bogdan Iancu. Castigatorul primei editii a devenit Radu Istrate, urmat de Marius Sabaciag, Bogdan Iancu si Lucian Ferariu. Toti patru au primit la final cate doua tricouri, iar primilor trei le-au fost oferite si premii in bani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »