Radu Capilnasiu, primarul Zalaului: Trebuie sa aducem urgent un antrenor

Magazin Salajean 14 decembrie 2010 0

Radu Capilnasiu, primarul Zalaului: Trebuie sa aducem urgent un antrenor

Vizibil nemultumit de situatia din ultima perioada de la Clubul Sportiv Remat Zalau, primarul municiupiului Zalau, Radu Capilnasiu, care este si copresedinte la campioana Romaniei, a recunoscut ca jocul echipei nu mai este la fel de bun ca la inceputul sezonului, spunand ca trebuie luate masuri intr-un timp cat mai scurt, fiindca echipa se afla pe un drum descendent. Chiar daca am avut 2 – 0 in meciul cu Constanta, s-a vazut si in primele doua seturi ca echipa are anumite probleme, probabil transferate din zona conducerii. S-a vazut inclusiv la ultimul meci din Champions League, unde au aparut anumite < scurtcircuite > si este inadmisibil.

Este clar ca ceva trebuie sa se schimbe in perioada imediat urmatoare, pentru ca daca vom continua asa vom merge in jos. Daca echipa a fost la un moment dat pe un drum crescator, in momentul de fata este pe un drum descrescator. Incepand de la meciul cu polonezii de la Belchatow s-a vazut o degringolada in joc. Exista o stare de nemultumire si din partea jucatorilor. Jucatorii au fost demoralizati probabil dupa meciul cu italienii, simtindu-se clar o diferenta de valoare, iar acest lucru cred ca si-a pus amprenta in jocul cu Constanta. A mai fost si accidentarea ridicatorului (n.r. Rafael Margarido), care s-a vazut ca a jucat de multe ori cu o singura mana. Edilul Zalaului a mai spus ca se are in vedere aducerea urgenta a unui antrenor, fiindca tot mai multi jucatori par a fi nemultumiti de antrenorul Ovidiu Macarie. Probabil ca sunt jucatori nemultumiti de antrenor, insa nu vreau sa judec eu acest aspect, fiindca o sa discutam in Consiliul Director. Este clar insa ca sunt probleme si echipa nu este stapanita.

In mod normal, jucatorii care sunt profesionisti ar trebui sa joace, indiferent ce se intampla. Aceasta este grija lor, nu cat joaca si cum joaca. Cand sunt introdusi in teren, ei trebuie sa joace si sa dea tot ce au mai bun. Daca nu se vor lua masuri in perioada imediat urmatoare, lucrurile vor degenera. Primul nostru obiectiv este sa aducem urgent un antrenor. Intrebat care este situatia financiara a clubului, Radu Capilnasiu a afirmat ca vor fi restante la salariile jucatorilor, insa spune ca a discutat cu acestia si au inteles problemele actuale de la club. Situatia este destul de dificila pentru luna decembrie. Deocamdata am reusit sa platim toate cheltuielile curente, insa vom ramane in restanta cu plati la jucatori. Dar am avut discutii cu ei despre acest lucru si au inteles. Le-am spus ca la inceputul anului se vor reglementa lucrurile si sa aiba incredere ca nu vor ramane fara bani. Am discutat cu toti jucatorii, fiindca vroiam sa stiu care este nemultumit de amanarea platii salariilor, insa au spus ca nu este niciun fel de problema.

Pe lista sunt mai multe nume de antrenori, dar, cel tarziu pana la finele acestei saptamani se va afla noul tehnician al campioanei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »