Radovan Gagic va antrena Rematul in sezonul viitor

Magazin Salajean 23 iunie 2010 0

Radovan Gagic va antrena Rematul in sezonul viitorChiar daca inca nu a semnat un contract cu echipa zalauana, slovenul Radovan Gagic va conduce Rematul de pe banca in sezonul viitor. Acesta il va inlocui pe germanul Michael Warm, care a plecat la nationala Austriei dupa ce a castigat titlul cu Remat Zalau.

Nu am putut semna inca contractul pentru ca slovacul este in concediu, insa am stabilit si el va antrena echipa din sezonul viitor, a afirmat presedintele Rematului, Liviu Ciupe. Mai sunt doar cateva detalii de pus la punct, dar eu voi fi noul antrenor al Rematului, a declarat antrenorul sloven pentru www.topvolei.ro.

Gagic va colabora pe banca cu secundul zalauan Aurel Vlaicu, care a ocupat aceeasi functie la club si in sezonul trecut. Dintre jucatorii straini care au activat la Remat in sezonul trecut, doar Gjoko Josifov a semnat pana in prezent prelungirea contractului. Se poarta in continuare negocieri cu danezul Mads Ditlevsen, in timp ce Adriano Lamb si Aleksandar Ljubicic nu vor mai reveni la gruparea zalauana.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »