Radovan Gacic, demis oficial de la campioana Romaniei

Magazin Salajean 27 octombrie 2010 0

Radovan Gacic, demis oficial de la campioana Romaniei

Dupa ce la inceputul saptamanii trecute a fost suspendat din functia de antrenor al echipei Remat Zalau, din cauza ca a ratat primul obiectiv (castigarea Cupei Romaniei), antrenorul sloven Radovan Gacic a fost anuntat ieri, oficial, de conducerea campioanei, ca nu mai face parte din staful tehnic. In sedinta Consiliului Director de luni am decis sa renuntam la serviciile antrenorului Gacic. Ne-am despartit onorabil, asa cum era de asteptat. Motivul a fost clar, ratarea primului obiectiv pe care l-a trasat conducerea.

La o echipa cu pretentii, cum suntem noi, nu exista a doua sansa. Ai gresit, pleci, ne-a declarat ieri presedintele Rematului, Liviu Ciupe, care a mai spus ca pana saptamana viitoare se va stabili numele noului antrenor. Pe lista sunt doi tehnicieni straini carora acesta nu a dorit sa le dezvaluie deocamdata numele. Pana la numirea noului antrenor, de pregatirea echipei se va ocupa antrenorul secund, Ovidiu Macarie, care a condus echipa de pe margine si la ultimul meci din campionat, cand Rematul a invins pe teren propriu, cu scorul de 3 – 0, Stiinta Explorari Baia Mare.

In aceasta saptamana se va stabili si numele noului fals, care il va inlocui pe italianul Fabio Dalla Pria, pus pe liber de conducere dupa evolutia stearsa din Cupa Romaniei.

Remat Zalau – lider dupa trei etape

Voleibalistii zalauani au maxim de puncte dupa primele trei etape, pierzand un singur set in primele trei intalniri din actualul sezon. Remat Zalau ocupa prima pozitie, fiind urmata de Dinamo Bucuresti, care are acelasi numar de puncte si acelasi setaveraj.

Rezultatele complete din etapa a III-a: Dinamo Bucuresti – CSMU LPS Suceava 3 – 0, U Cluj – Steaua Bucuresti 3 – 0, CSMU Craiova – Torpi Tg. Mures 3 – 1, Remat Zalau – Explorari Baia Mare 3 – 0, Tomis Constanta – Unirea Dej 3 – 2, CSM Bucuresti – VCM LPS Piatra Neamt 0 – 3.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »