Punctul care schimbă calculele

Magazin Salajean 4 aprilie 2011 0

Punctul care schimbă calculele

HC Zalău s-a întors cu un punct din deplasarea de la Braşov, dar, cu puţin mai multă atenţie putea obţine chiar ambele puncte puse în joc. Totuşi, este un punct care-i asigură Zalăului poziţia a patra aproape în totalitate încă de pe acum, chiar dacă mai sunt de disputat patru etape până la final, iar în următoarea, la poalele Mese-şului, va veni Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Scorul final al meciului de duminică, dintre Rulmentul Braşov şi HC Zalău a fost 22 – 22, după ce tabela a arătat tot egalitate şi la pauză, 12 – 12. Cea care a început mai bine jocul a fost echipa Zalăului, handbalistele conduse de Tadici şi Rădulescu având 4 – 0 după şapte minute de joc, prin reuşitele lui Czeczi, Băbeanu de două ori şi Ciuciulete. HC Zalău a continuat să conducă ostilităţile până în minutul 24, când Braşovul a egalat pentru prima dată scorul la zece. Cu două minute înainte de finalul primei părţi, gazdele au trecut pentru prima dată în avantaj, 12 – 11, dar Molfea a marcat în ultimele secunde pentru 12 – 12.

În partea a doua s-a mers aproape cap la cap, niciuna dintre formaţii neputând să se distanţeze la mai mult de două goluri. Au avut loc multe răsturnări de scor, dar şi multe eliminări, mai ales în tabăra Braşovului, unde nici conducerea tehnică nu a scăpat de avertismente şi eliminări. Dacă secundul Dumitru Berbece a primit două minute eliminare în minutul 41, Cherăscu fiind cea sacrificată, Mariana Târcă a văzut chiar cartonaşul roşu în minutul 53. În minutul 54 scorul era 22 – 20, după care Molfea şi Şomoi au mai înscris câte un gol pentru HC Zalău stabilind scorul final în minutul 55.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »