Punctul care ne-ar putea ingropa

Magazin Salajean 7 aprilie 2008 0

Punctul care ne-ar putea ingropaHC Zalau nu a reuşit să obţină ieri decat un punct, pe teren propriu,

in faţa echipei U Jolidon Cluj, pierzand un punct care ne-ar putea costa scump la finalul campionatului

HC Zalău – U Jolidon Cluj 25 – 25 (14 – 10)

Echipa pregătită de Sorin Rădulescu a primit ieri vizita echipei U Jolidon Cluj, intr-un meci pe care tehnicianul Zalăului vroia cu orice preţ să-l caştige. Din păcate, acesta a fost nevoit să se mulţumeasca doar cu un punct la final, şi acela obţinut in ultima secundă de joc, in urma unei lovituri de 9 metri transformată de Daniela Crap. Inceputul de meci le-a aparţinut clujencelor, care au condus pană in minutul şapte, cand Adriana Holhoş a restabilit egalitatea la trei. S-a mers cap la cap pană in minutul 23, cand Daniela Crap a readus formaţia zălăuană in avantaj (10 – 9). Pană la intrarea la vestiare, jucătoarele de sub Meseş şi-au mărit avantajul, iar scorul pauzei a devenit 14 – 10. După revenirea de la vestiare, Crap şi compania nu au ştiut să-şi păstreze avansul decat şase minute, fiindcă in minutul 40, tabela arăta deja scorul de 17 – 17. Ultimele 20 de minute au fost cele mai disputate ale meciului, fiindca nici una dintre cele două grupări nu a reuşit să se distanţeze la mai mult de un gol. Cu 11 minute inainte de final scorul era egal, 20 – 20, iar pană la sfarşitul meciului clujencele au trecut de fiecare dată in avantaj, iar HC Zalău a reuşit doar să restabilească egalitatea. La fel s-a intamplat şi pe final de meci, cand Mihaela Senocico a dus din nou clujul in avantaj, in ultimul minut de joc, iar Daniela Crap a egalat scorul la 25, printr-o execuţie foarte bună de la nouă metri. Este un punct care menţine echipa lui Radulescu tot pe poziţia a noua, insă trebuie ţinut cont şi de punctul pierdut, care ar putea conta enorm de mult in lupta pentru evitarea retrogradării. Mai ales că in următoarea etapă HC Zalău va evolua in deplasare, in faţa echipei Tomis Constanţa, iar in 16 aprilie zălăuancele vor primi vizita liderului, Rulmentul Braşov. Vor fi două partide in care este greu de crezut că HC Zalău va obţine vreun punct, mai ales dacă evoluţia fetelor va fi aceeaşi ca in repriza a doua a meciului de ieri. Ca şi cum ar fi obţinut un egal in faţa campioanei, handbalistele s-au bucurat la finalul meciului de ieri de punctul obţinut pe teren propriu in faţa unei echipe aflată la mijlocul clasamentului. Zambetul nu s-a văzut insă şi pe faţa tehnicianului Rădulescu, care, extrem de supărat la final, nici măcar nu a dorit să dea o declaraţie despre meci.

HC Zalău: Smedescu – Bratu (2), Şomoi, Ivan (1), Coadălată (5), Crap (8), Bologa (1). Au mai evoluat: Nichita, Holhoş (6), Băbeanu, Czeczi (2) şi Carstoaica.

Rezultatele complete: HCM Hidroconcas Buzău – Tomis Constanţa: 30 – 29; Oltchim Rm. Valcea – HC Dunărea Brăila 41 – 17; CSM Sfantu Gheorghe – CSM Cetate Devatrans: 21 – 29; HCM Baia Mare – Oţelul Galaţi: 27 – 25; Rulmentul Braşov – Rapid Bucureşti: 33 – 24; HC Zalău – U Jolidon Cluj: 25 – 25; HCM Roman – a stat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »