Punct preţios pentru junioarele I de la CSS Zalău

Magazin Salajean 1 martie 2012 0

Punct preţios pentru junioarele I de la CSS Zalău

Echipa de junioare I de la CSS Zalău este aproape calificată la primul turneu semifinal, după ce a smuls un punct, pe teren propriu, in faţa liderului LPS Bistriţa, in etapa a XI-a a Campionatului Naţional. Scorul final a fost 28 – 28, cele mai bune marcatoare pentru formaţia zălăuană fiind Andrada Pop şi Mădălina Prodan.

La primul turneu semifinal se califică primele patru echipe, iar formaţia antrenată de Elena Tadici se află la cinci puncte de ocupanta locului cinci, CSS Viitorul Cluj, care va intalni in ultimele trei etape ocupantele primelor două locuri, in deplasare şi formaţia zălăuană, pe teren propriu.

Pe langă partida din 11 martie, cu CSS Viitorul Cluj, Handbalistele de la CSS Zalău mai au de susţinut un meci, duminică, cu ocupanta locului secund, CSS 2 Baia Mare, in deplasare, formaţia zălăuană urmand să stea in ultima etapă a returului.

Clasament: 1. LPS Bistriţa 14 puncte; 2. CSS 2 Baia Mare 13p.; 3. CSS Zalău 13p.; 4. CS Extrem Baia Mare 11p.; 5. CSS Viitorul Cluj 8p.; 6. LPS Sebeş 2p.; 7. LPS Targu Mureş 2p.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »