Pugilistul Szabo Robert a câştigat a treia medalie de aur din acest an

Marius Morar 20 septembrie 2012 1
Pugilistul Szabo Robert a câştigat a treia medalie de aur din acest an

Pugilistul Zălăuan Szabo Robert a fost singurul zălăuan invitat de Federaţia Română de Box la Concursul Naţional de Toamnă, desfăşurat la începutul acestei săptămâni, la Iaşi. O gală de box al cărei scop a fost selecţia pentru lotul olimpic de perspectivă, 2013 – 2015.
După ce obţinuse deja două medalii de aur în acest an, prima la Cupa României de la Brăila, iar a doua la Campionatul Naţional de la Câmpulung Muscel, sportivul legitimat la CSM Zalău, pregătit de Ioan Dragoş, a confirmat şi la Iaşi forma bună în care se află.
Szabo Robert a obţinut miercuri a treia mdalie de aur, câştigând categoria la care a boxat, 75 de kilograme. În primul meci, pugilistul zălăuan a învins prin abandon în repriza a II-a un sportiv din Slatina, iar în finală l-a învins la puncte pe Gabriel Stancu, din Alba Iulia.
“Robert a confirmat încă o dată că este un pugilist de perspectivă, care merită să fie selectat în lotul naţional. Sperăm să poată participa la Campionatul Mondial din luna noiembrie şi la Campionatul European din luna decembrie”, a declarat antrenorul Ioan Dragoş.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 20 septembrie 2012 at 19:48 - Reply

    Bravo Robert….ai stofa de campion…tine-o tot asa!!! felicitari

Lasa un Raspuns »