Pugilistul Denis Cordis, medaliat cu bronz la Campionatele Nationale

Magazin Salajean 27 octombrie 2010 0

Editia din acest an a Campionatului National de box, rezervat cadetilor, s-a desfasurat saptamana trecuta, la Campulung Muscel. Clubul Sportiv Municipal Zalau a fost reprezentat de patru pugilisti, toti fiind la prima participare la un Campionat National: Denis Cordis (cat. 44,5 kg), Ionut Chis (56 kg), Gabriel Cighi (cat. 54 kg), toti trei antrenati de Ioan Dragos si Bogdan Ardelean (cat. 62 kg) antrenat de Ioan Popa.

Cea mai buna evolutie a avut-o pugilistul Denis Cordis, originar din comuna Bocsa. Acesta l-a invins in primul meci pe un sportiv din Campia Turzii, asigurandu-si medalia de bronz, dupa care a pierdut in semifinale, in fata unui pugilist din Ploiesti. Daca Gabriel Cighi a fost invins clar la puncte de un sportiv de la Dinamo Bucuresti, Ionut Chis a pierdut in ultimele secunde meciul. Tot pe final a fost invins si Bogdan Ardelean, insa, in opinia antrenorului Ioan Dragos, decizia arbitrului de ring a fost eronata. Sunt multumit de evolutia tuturor, chiar daca numai Cordis a fost medaliat. Toti au avut evolutii bune, fiind la primul lor concurs de nivel national.

Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale patronului de la Cento Trans, Adi Fagaras, care m-a ajutat cu cate un abonament pentru cei trei sportivi de la Bocsa, Cordis, Cighi si Chis, ca acestia sa poata efectua antrenamentele la Zalau. Multumesc si profesorilor de la scoala din Bocsa, care au fost alaturi de sportivi inaintea Campionatelor Nationale, a afirmat antrenorul Ioan Dragos.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »