Pugilistul Adrian Poputea vizeaza aurul national

Magazin Salajean 13 iunie 2012 0

Pugilistul Adrian Poputea vizeaza aurul nationalClubul Sportiv Municipal Zalau are trei reprezentanti la editia din acest an a Campionatului National de box, rezervat seniorilor, ce se desfasoara incepand de ieri, la Resita. Cei trei pugilisti de la CSM Zalau sunt: Adrian Poputea (cat. 91 kg.), Szabo Robert (cat. 75 kg.) si Kovacs Csaba (cat. 49 kg.). Toate sperantele se indreapta catre Adrian Poputea, sportiv care in acest an spera sa se intoarca acasa chiar cu titlul national. Obiectivul nostru este sa castigam o medalie, dar sper sa fie cat mai stralucitoare in acest an. Dupa modul in care m-am prgatit in acest an cred ca pot ataca chiar titlul national. Nu va fi deloc usor, dar sper sa ne intoarcem acasa cu medalia de aur, ne-a declarat Adrian Poputea.

Primul care a urcat in ring a fost Kovacs Csaba, care l-a avut ca adversar ieri, dupa inchiderea editiei, pe Amis Anver, de la Farul Constanta.

Tot ieri dupa-amiaza a sustinut primul meci al galei si Adrian Poputea, acesta avandu-l ca adversar in sferturile de finala pe Constantinescu Mihnea, de la Vointa Cluj.

Szabo Robert a prins tur liber acesta urmand sa-l intalneasca maine, in semifinale, pe castigatorul dintre Juratoni Bogdan si un sportiv din Alba Iulia, Juratoni fiind singurul pugilist roman calificat la Olimpiada.

Numarul participantilor este restrans in comparatie cu editiile anterioare, fiind prezenti doar 70 de pugilisti, care boxeaza la zece categorii de greutate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »