Pugilistul Adrian Popuţea ţinteşte prima medalie din 2016

Sala Sporturilor din Brăila găzduieşte în această săptămână ediţia din acest an a Cupei României la box, rezervată seniorilor, eveniment la care şi-au anunţat prezenţa 82 de pugilişti din România. Adrian Popuţea, cel mai bun produs la ora actuală al boxului sălăjean, va urca în ring la categoria 91 de kilograme, unde va fi un număr mare de participanţi, la fel ca la categoria 75 de kilograme.
„Va fi una dintre cele mai puternice ediţii ale Cupei României din ultima vreme pentru că şi-au anunţat participarea nume sonore din boxul românesc. Vom avea şi patru meciuri de selecţie pentru stabilirea sportivilor care vor merge la turneele de calificare pentru Jocurile Olimpice şi cu siguranţă acestea vor fi unele dintre cele mai atractive finale. Important este faptul că în ring va urca şi singurul pugilist român calificat deja pentru Rio de Janeiro, campionul mondial, Mihai Nistor”, a declarat antrenorul federal, Valentin Vrânceanu.
Obiectivul propus de Clubul Sportiv Municipal Zalău este câştigarea unei medalii.
„Va fi una dintre cele mai puternice ediţii din ultimii ani, având în vedere că este şi an olimpic. Obiectivul clubului este câştigarea unei medalii, pe care sper să o şi obţin la final”, a precizat Adrian Popuţea.
Marţi dimineaţa va avea loc vizita medicală şi cântarul oficial, după care vor avea loc meciurile din cadrul primei gale.

Leave a Comment