Pugilistul Adrian Poputea, medaliat pentru a IV-a oara la Cupa Romaniei

Magazin Salajean 14 martie 2012 0

Pugilistul Adrian Poputea, medaliat pentru a IV-a oara la Cupa Romaniei Pugilistul Adrian Poputea, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalau, a obtinut medalia de bronz la Cupa Romaniei de la Arad, fiind a IV-a medalie castigata de sportivul zalauan intr-o astfel de competitie, la cate-goria seniori. La editia din acest an au fost prezenti 89 de pugilisti care au concurat la zece categorii de greutate. Adrian Poputea a boxat la categoria 91 de kilograme, invingandu-l in sferturi, prin abandon in repriza a II-a, pe Robert Leucuta, de la Banatul Timisoara. A fost eliminat insa in sferturi, ramanand cu medalia de bronz, pugilistul zalauan afirmand ca a fost dezavantajat in repetate randuri de deciziile arbitrilor. Curios este si faptul ca cel care l-a invins pe Poputea, bacaunaul Mirel Jitaru, nu s-a prezentat in finala, in fata dinamovistului Cezar Juratoni.

Un alt pugilist de la CSM Zalau, Kovacs Csaba, a pierdut inca din primul meci, in fata ploiesteanului Silviu Alecu, insa trebuie specificat faptul ca pugilistul pregatit de Ioan Dragos a participat in premiera la o astfel de competitie, la categoria seniori.

La finele acestei saptamani este programata, la Targu Mures, Cupa Romaniei rezervata juniorilor, unde CSM Zalau va fi reprezentat de trei pugilisti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »