Pugilistul Adrian Popuţea, doar bronz la Cupa României

Deşi a abordat încrezător ediţia din acest an a Cupei României, pugilistul Adrian Popuţea a obţinut doar medalia de bronz la categoria 91 de kilograme. Pugilistul pregătit de Ioan Dragoş l-a învins în primul meci pe Rafael Bucura, de la Steaua Bucureşti, dar a cedat în semifinale la puncte în faţa lui Mirel Jitaru, din Bacău, component al lotului naţional în vederea participării la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
„Nu am prins o zi bună. Principala vină este a mea. Nu m-am simţit în apele mele în timpul meciului, nu ştiu ce s-a întâmplat, nu m-au ascultat deloc braţele”, a declarat Adrian Popuţea, care intenţionează să participe şi la Campionatul Naţional programat abia în toamna acestui an.
Chiar dacă nu a obţinut o medalie mai strălucitoare, la fel cum s-a întâmplat în 2013 şi în 2014 la categoria +91 de kilograme, când a cucerit aurul, Popuţea şi-a îndeplinit obiectivul stabilit de Clubul Sportiv Municipal Zalău pentru această competiţie – câştigarea unei medalii.

Leave a Comment